Jump to content
POLITISTI.ro

Vecini de speriat. Ce pot face?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Acum ca am gasit acest forum sper ca imi puteti da niste sfaturi pentru ca nu stiu ce sa mai fac.In iunie m-am mutat la bloc,deasupra vecinii au in grija o nepoata care topaie non-stop.Am lasat-o in pace ca am zis ca e copil,apoi a venit si vacanta dar eu nu mai suport sa mi se zguduie tavanul.De 3 zile ma scol la 6 dimineata ca topaie nepoata, cand pleaca la scoala, are un sifonier care scartaie ,si in urma ramane mamaita care baga aspiratorul la 6:30.Azi m-am trezit la 6,nu am rezistat decat pana la 9:30 sa mai suport zgomotele ,m-am ridicat in pat in picioare am luat sticla de apa si am batut cu ea in tavan si am tipat spunand ca m-am saturat sa mi se dea scularea la 6,m-am saturat de topait si ca nu am liniste de cand m-am mutat aici !!! 

Am vorbit cu un politist de la Politia Comunitara ,dar a zis ca nu poate sa o amendeze decat sa se duca si sa ii atraga atentia!!Exista ceva ce se poate face mai mult de atat?ceva care macar sa ii sperie?

Astept cu mare nerabdare sfatul dumneavoastra!!

va multumesc !

• Membru
Publicat (modificat)

buna emyly!In primul si primul rand daca ai discutat cu un local inseamna ca nu ai discutat cu nimeni pentru ca acesta nu este un politist adevarat...acesta este o persoana, fosta gardian public sau pila a primarului care habar nu are cum sa vina in sprijinul cetateanului cu nimic in afara de ai ridica masina ,bloca rotile sau amenda pentru parcare!

In ceea ce priveste problemele tale te sfatuiesc sa iei legatura cu un politist adevarat, (asta daca nu inteleg vecinii de deasupra cu frumosul), respectiv cu politistul de proximitate de la sectia de Politie pe raza caruia locuiesti tu!

Uite cateva dintre atributiile acestuia:

-Se afla indiferent de timp si anotimp, zilnic, cel putin 6 ore , in mijlocul dumneavoastra , onorat sa va asculte problemele si sa vas ofere solutii de rezolvare , deci faceti cunostinta , pentru ca merita!
- Este puntea de legatura intre dumneavoastra si institutiile care trebuie sa va solutioneze drepturile si interesele legitime , deci contactati-l!

-Va poate ajuta sa stingeti conflictul cu vecinii, facandu-i sa va redevina prieteni, fiind un negociator profesionist , asa ca apelati-l cu incredere!
-Ii ajuta pe oamenii batrani sau cei cu handicap fizic ori mental sa se fereasca de infractori si ii sfatuieste cum sa procedeze pentru a nu deveni victime , deci informati-l despre cei care au nevoie de ajutor
- Este un bun consilier pe probleme cetatenesti, asa ca nu ezitati si invitati-l la sedintele dumneavoastra de locatari !
- Este prietenul copiilor , pe care ii invata cum sa se fereasca de infractori si de alte pericole , precum sunt drogurile , deci invitati-l sa participe la sedintele cu elevii sau la ora de dirigentie !

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat

va multumesc din suflet.o sa incerc cu frumosul iar daca nu rezolv nimic o sa apelez la un ''politist adevarat''. :) sa va dea dumnezeu sanatate si va multumesc ptr raspunsul prompt.

Publicat

Buna ziua!

De un timp o  vecina se cearta cu toti prieteni mei care vin la mine sa ma viziteze fie ei mai tinere sau mai batrane stau la sat.Acuma de 2 ori sa luat si de mine fara sa ii spun ceva ma face in tot feluri.Inca nu am fost la politie, dar acuma ma intreb ce as putea sa obtin sau mai exact cum ar putea sa fie sanctionata acesta vecina daca ma duc eu la politie ce mai exact trebuie sa cer sa intocmez la politie, nu avand martori.

Multumesc!

Publicat

11111, ai postat in sectiunea "Intreaba un politist", insa dupa ce am citit si recitit postarea ta, nu am inteles nimic! Daca as putea, te-as amenda pentru ce ai facut tu din limba romana...cat despre problema ta, pentru a primi un raspuns, te rog reposteaza, dar in limba romana.

• Apreciez 1
Publicat

11111, esti bun de politician! Ai scris ceva, dar nu ai spus nimic! Postarea ta este, de departe, cea mai de neinteles! Apropo, esti roman? Sau acum inveti limba romana? Nu te supara pe noi, dar, citeste-ti postarea si spune-ne si noua daca ai inteles ceva!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.