Jump to content
POLITISTI.ro

Preschimbare certificat de înmatriculare deteriorat

viorasdelaoras

Recommended Posts

Mi s-a deteriorat Certificatul de Inmatriculare(s-a rupt in 3 din cauza ca l-am uitat in buzunar si l-am bagat la spalat) si doresc sa-l inlocuiesc(n-am gasit un topic pe aceasta tema).Daca ma poate indruma cineva exact care sunt pasii ce trebuie sa-i fac.Ideea e ca as dori sa stiu daca acest lucru se poate  face pe loc(locuiesc in Bucuresti insa am un program foarte aiurea la serviciu) daca este program zilnic,...adica sa nu mai bat drumul si in alta zi...si ce acte imi sunt necesare.Multumesc!

Te prezinti la ghiseu cu urmatoarele documente:

-actul de identitate

-certificatul deteriorat

-cerere de eliberare a unui nou certificat

-cartea de identitate a autov.

-chitanta de plata a taxei de preschimbare a certificatului (se achita la bcr sau cec)

-procura daca nu esti proprietarul autov. sau delegatie daca autov. este inmatriculat pe firma).

Vei primi de la ghiseu o dovada valabila 15 zile urmand sa soseasca la domiciliu prin posta certificatul de inmatriculare.

• Upvote 2
  • 6 years later...

Salut, trebuie sa-mi schimb talonul de inmatriculare al masinii din motiv ca este deteriorta. Am domiciliul  in Maramures si masina la fel este inregistrata in Maramures. As vrea sa stiu daca pot sa-mi schimb talonul in alta localitate sau trebuie sa merg la Maramures? Multumesc!

• Marius changed the title to Preschimbare certificat de înmatriculare deteriorat
  • 2 years later...
  • Active member

Când e rupt ...când scrisul nu mai este lizibil..când calitatea hârtiei din care este confecționat lasă de dorit și nu mai are proprietățile inițiale. 

• 11 months later...

Va salut. Luni plec în Bulgaria și din greșeală am rupt talonul mașini circa 2cm la jumătate. Credeți ca o sa fie ceva probleme la vama? Nu este timp pana luni ca să îl pot schimba și cu dovada știu ca nu se poate. Mulțumesc.