Jump to content
POLITISTI.ro

Numere rosii

Postare recomandată

Publicat

Stiu ca este probabil discutat subiectul, am folosit search, dar nu este situatia similara cu a mea.

Am cumparat o masina din Franta, direct pe numele meu. 

Acum locuiesc in jud Arad, dar eu sunt originar din alt judet.

Am facut RAR-ul azi, si maine imi iese CIV-ul. 

Oamenii de la intermedieri acte care au facut traducerile si toate hartoagele au zis ca trebuie sa o inmatriculez provizoriu sau permanent la mine in judet. Deci trebuie sa merg cu actele masinii in judetul meu de bastina.

Intrebare: Cum as putea totusi sa scot numere rosii pe logodnica mea, sau sora ei, in fine, orice persoana de incredere cu domiciliu in judetul Arad? Si ce costuri aproximative ar implica. 

Cred ca se face contract de vanzare-cump pe persoana respectiva banuiesc, dar nu stiu detalii. Multumesc!

• Moderator
Publicat

Te complici inutil. Mergi și solicită eliberarea numerelor provizorii de la autoritatea competentă din localitatea ta de domiciliu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.