Moderator danpin Posted December 23, 2010 Moderator Share Posted December 23, 2010 De curand am primit un card plastifiat de membru SNPPC. Am cautat pe site si nu am gasit nimic despre acest card. Cineva din SNPPC ar putea sa explice la ce foloseste? Banuiesc ca au fost facute niste cheltuieli cu producerea lor si ar trebui sa aiba si o utilitate, nu doar sa mai ocupe un loc in portofel, alaturi de alte carduri bancare si de fidelizare la diversi.... Multumesc! Link to comment
LORD Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Liderul meu local, mi-a explicat cu cateva zile in urma, ca respectivul card tine loc de legitimiatie (iti atesta calitatea de membru SNPPC) printre altele ai diverse facilitati in aceasta calitate,depinde de conventiile pe care le incheie liderii locali la nivel judetean sau cei de la nivel national. La mine la Suceava, de exemplu in baza cardului, ai reducere parca 10 % la o pensiune, 25% la o spalatorie auto, 10 % la psicina Universitatii, etc. Demersul nu este rau, merita apreciat. Este ceva in genul cardurilor bancare care au atasate diverse facilitati de ex. reduceri la sigurari, discounturi in magazine etc. Link to comment
cincin Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 la mine in oras nu poti decat sa fii ironizat si luat la misto cand arati cardul i-am gasit totusi intrebuintare: curat geamurile de la masina de condens bun si asa... 1 Link to comment
Moderator danpin Posted December 29, 2010 Author Moderator Share Posted December 29, 2010 Cu toate ca pe site-ul SNPPC scrie ca membrii beneficiaza de reduceri la Omniasig - asigurarea auto casco si RCA de 20% iar pt. asigurarea de locuinte de 30%, cand am vrut un RCA la ei mi s-a spus ca reducerile pentru sindicatul politistilor au fost anulate. Bila neagra pentru OMNIASIG Link to comment
Silviu Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 asta cred ca e singurul lucru bun facut de SNPPC, un card (de care nu prea te poti folosi)... Link to comment
eryck66 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Eu sunt membru cotizant ...dar nu am primit nici un card . Cred ca nici liderul nostru sindical nu stie nimic. Link to comment
Dorin17 Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Cred ca doar sunt niste bani cheltuiti degeaba. Am si eu unul de ceva vreme, pe care nu l-am folosit niciodata! Link to comment
Recommended Posts