Jump to content
POLITISTI.ro

Card membru

danpin

Recommended Posts

• Moderator

De curand am primit un card plastifiat de membru SNPPC. Am cautat pe site si nu am gasit nimic despre acest card. Cineva din SNPPC ar putea sa explice la ce foloseste? Banuiesc ca au fost facute niste cheltuieli cu producerea lor si ar trebui sa aiba si o utilitate, nu doar sa mai ocupe un loc in portofel, alaturi de alte carduri bancare si de fidelizare la diversi....

Multumesc!

Liderul meu local, mi-a explicat cu cateva zile in urma, ca respectivul card tine loc de legitimiatie (iti atesta calitatea de membru SNPPC) printre altele ai diverse facilitati in aceasta calitate,depinde de conventiile pe care le incheie liderii locali la nivel judetean sau cei de la nivel national. La mine la Suceava, de exemplu in baza cardului, ai reducere parca 10 % la o pensiune, 25% la o spalatorie auto, 10 % la psicina Universitatii, etc. Demersul nu este rau, merita apreciat. Este ceva in genul cardurilor bancare care au atasate diverse facilitati de ex. reduceri la sigurari, discounturi in magazine etc.

la mine in oras nu poti decat sa fii ironizat si luat la misto cand arati cardul

i-am gasit totusi intrebuintare: curat geamurile de la masina de condens

bun si asa... :naughty:

:emo-yessir:

• Upvote 1
  • Moderator

Cu toate ca pe site-ul SNPPC scrie ca membrii beneficiaza de reduceri la Omniasig - asigurarea auto casco si RCA de 20% iar pt. asigurarea de locuinte de 30%, cand am vrut un RCA la ei mi s-a spus ca reducerile pentru sindicatul politistilor au fost anulate.

Bila neagra pentru OMNIASIG

• 5 months later...

Cred ca doar sunt niste bani cheltuiti degeaba. Am si eu unul de ceva vreme, pe care nu l-am folosit niciodata!