Jump to content
POLITISTI.ro

Card membru


danpin

Recommended Posts

  • Moderator

De curand am primit un card plastifiat de membru SNPPC. Am cautat pe site si nu am gasit nimic despre acest card. Cineva din SNPPC ar putea sa explice la ce foloseste? Banuiesc ca au fost facute niste cheltuieli cu producerea lor si ar trebui sa aiba si o utilitate, nu doar sa mai ocupe un loc in portofel, alaturi de alte carduri bancare si de fidelizare la diversi....

Multumesc!

Link to comment

Liderul meu local, mi-a explicat cu cateva zile in urma, ca respectivul card tine loc de legitimiatie (iti atesta calitatea de membru SNPPC) printre altele ai diverse facilitati in aceasta calitate,depinde de conventiile pe care le incheie liderii locali la nivel judetean sau cei de la nivel national. La mine la Suceava, de exemplu in baza cardului, ai reducere parca 10 % la o pensiune, 25% la o spalatorie auto, 10 % la psicina Universitatii, etc. Demersul nu este rau, merita apreciat. Este ceva in genul cardurilor bancare care au atasate diverse facilitati de ex. reduceri la sigurari, discounturi in magazine etc.

Link to comment

la mine in oras nu poti decat sa fii ironizat si luat la misto cand arati cardul

i-am gasit totusi intrebuintare: curat geamurile de la masina de condens

bun si asa... :naughty:

:emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Cu toate ca pe site-ul SNPPC scrie ca membrii beneficiaza de reduceri la Omniasig - asigurarea auto casco si RCA de 20% iar pt. asigurarea de locuinte de 30%, cand am vrut un RCA la ei mi s-a spus ca reducerile pentru sindicatul politistilor au fost anulate.

Bila neagra pentru OMNIASIG

Link to comment
  • 5 months later...

Cred ca doar sunt niste bani cheltuiti degeaba. Am si eu unul de ceva vreme, pe care nu l-am folosit niciodata!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.