Jump to content
POLITISTI.ro

Violenta in cluburi

ionut100

Recommended Posts

Buna seara tuturor, sunt nou pe acest forum si nu prea am nici o legatura cu aceasta meserie inca. 

M-am decis sa postez aici, chiar si tinand cont ca sunt unul dintre cei mai mici de pe acest forum. As ruga la cat mai multa seriozitate.

Asadar, am implinit acum 10 zile 18 ani. Sambata aceasta am fost intr-un pub/club unde s-a tinut o discoteca. In fine, am fost cu 2 prieteni, am dansat, am si servit cate ceva si iata cum s-a facut ora 3:30. Fiind alertat de SMS-uri si telefoane din partea familiei, ba ca e tarziu, ba ca nu stiu cum... Am fost si eu prima data intr-o discoteca si tot imi spuneau sa ma duc acasa ca daca nu suna la politie si ma da disparut. In fine, pe la 3:30 mi-a dat fratele meu SMS ca ma asteapta un taxi afara. La final, dupa ce am fost la toaleta respectiva din pub vreo 2-3 ori, m-am dus afara sa raspund la telefon in scurt timp dupa ce am primit acel SMS, fara sa imi anunt prietenii. M-am grabit repede la usa sa ii raspund si era un tip acoperit cu o caciula pe cap, probabil cautand probleme. Acesta a blocat putin iesirea pentru a sta "de vorba" cu paznicul de acolo. Eu am incercat sa deschid usa si astfel m-am dat putin in el, fara sa ii dau atentie. Probabil el s-a uitat la mine. Afara, cand sa raspund la telefon, ametit fiind, am auzit pe cineva vorbind in spate si am realizat mai apoi ca am primit un pumn in spatele capului si ca era sa cad pe scari, noroc de gardul respectiv. Normal ca nu am raspuns inapoi, probabil nu aveam nici o sansa, desi tipul era scund si trecut de 30 parca.. Nu ii retin fata bine. M-am dus in taxi si apoi acasa mi-a fost putin rau. A doua zi Duminica, ieri si astazi m-am gandit la asta incontinuu.

Oare ce am facut? Eu nu caut niciodata probleme si sunt un tip linistit, nu sunt genul de "pusti smecher". La scoala nu bag in seama ironii, nici pe batausii locului, pentru ca stiu ca as putea sa vin si eu cu cineva sa ii arat ceva, dar stiu ca nu se merita.

Ce imi recomandati sa fac totusi? Ar merita sa il reclam la politie? Sa cer caseta cu inregistrarea din acea noapte din pub sa il pot identifica? ... Sincer, nu stiu ce sa fac. Stiu doar ca asta o sa se mai intample, si vor fi N accidente de genu, si poate data viitoare va fi mai grav. Acesti indivizi nu merita sa traiasca in societatea noastra..

Ionutule, gandeste-te ca de data asta a fost ceva usor. Insa data viitoare poate va talhari vreun cunoscut de-al tau sau iti va viola vreo prietena.

Cu cat infunzi un infractor mai rapid, cu atat mai bine. Nu stii ce o sa-i nasca mintea data viitoare.

Din moment ce la 30 de ani o arde cu infractiuni, clar e un pierde vreme fara loc de munca si cauta si el sa-si faca viata mai palpitanta.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Member

Conform Codului de Procedura Penala ai termenul legal de 2 luni pentru a depune plangere prealabila pentru savarsirea infractiunii de "lovire sau alte violente", poti chiar sa-ti scoti si un certificat medico-legal care sa ateste eventualele leziuni suferite. Cat despre inregistrari se va ocupa politia de obtinerea lor.

Pe de alta parte din moment ce ai vazut ca tipul respectiv era in usa blocand "putin" accesul nu inteleg de ce nu l-ai rugat sa se dea la o parte sau daca tot "ai dat putin in el" nu puteai sa iti ceri macar scuze, nu de alta dar normele de convietuire sociale si bunul simt pe care tu ne asiguri ca le ai te-ar fi impins catre asta. Plus tot nu am inteles cum dupa un pumn primit in ceafa de la o persoana de 30 de ani, tu ai realizat acest lucru numai mai tarziu...

Edited by Alleycat

Imi cer scuze ca nu m-am facut neinteles. El statea practic intre usa si nu avea nici o treaba, eu ma grabeam sa raspund la telefon si trebuia sa imping usa care era din geam(aveam si telefonul intr-o mana) si astfel probabil cand am impins usa m-am atins si de el, dar nu sa il imping. La faza cu pumnul ... datorita starii in care eram(consumasem ceva alcool), nu eram foarte atent la ce era in jur, ci doar la telefon. Retin o fraza ceva de genul "Ce te impingi in mine?" sau "Te impingi tu in mine?" si nu mi-a dat dreptul sa vorbesc si apoi am fost lovit din spate. Abia atunci cand am fost putin dezechilibrat mi-am dat seama ca m-a lovit.. A fost ceva lent, nu am avut nici o reactie.. In mintea mea am ramas surprins probabil si datorita consumului de alcool.