Jump to content
POLITISTI.ro

Filaje prea vizibile

rcrystyan

Recommended Posts

As dori daca se poate niste pareri referitoare la problema mea. de ceva timp tot sunt urmarit de diverse masini. dar pe scurt ceva ce misa intamplat astazi a fost cu totul socant. stateam de vorba cu fratele meu si un amic cand deodata un bmw a parcat brusc si a intors mie mia atras din prima atentia. tipul golanas a coborat din masina a luat o gentuta din spate si a urcat dinou la volan. si nu dupa mult timp il observ cum prin geamul fumuriu intre deschis se vede un obiectiv care ne facea poze.chear asa pe fata se fac aceste filaje? nu spun ca am inceput sa recunosc masinile care stau in fata blocului etc. ce structura ar face asta? si dece atat de vizibil.care este scopul. pana acum credeam ca sunt paranoic dar nu astazi a fost pe fata. va multumesc

Edited by rcrystyan

E posibil sa fie vorba de detectivi particulari sau daca esti incurcat cu vreo mandra de prin showbiz sau din aia care isi arata nurii pe la tv, sau cu fata vreunui potentat om de afaceri politician fotbalist, alea alea, sunt paparazzi. Nu cred ca serviciile (AKA Baietii cu ochii albastrii) fac asa ceva la vedere. Ia vezi tu cu nevasta, amanta sau iubita cui umblii, sau poate te vedem la ziar cu vreo mandra de gat.

• Moderator

Sau cine ştie, dacă şi-a cumpărat vreun briceag multifuncţional, i-au luat jandarii seama şi îl filează să-i facă dosar pentru port ilegal de armă albă. Am văzut că e specialitatea lor. Astăzi a apărut un reportaj în care se lăudau cu un elev prins în flagrant, care vezi domnule cerea taxă de protecţie la eleve, numai că la final după ce l-au făcut pe ăla de ziceai că e cine ştie ce şantajist şi interlop, au spus că i-au întocmit acte premergătoare pentru port ilegal de armă albă. 

Aşa că dacă dacă porţi la tine vreo lamă de ras sau vreun briceag multifuncţional sau alte ustensile de acest gen, nu uita că jandarii sunt cu ochii pe tine.

• Upvote 1

Cred că ți-au luat congolezii urma! Nu era și cam negru ”golănașul”, buze groase, nări mari și părul creț?  :))

Chiar dacă știa cineva, crezi că ai fi primit aici răspuns la nedumeririle tale? :doh:

De sunteti rai?Omul a intrebat.

Domnule, cei care se ocupa de asa ceva sunt cei de la FBI sau CIA.In ultimii ani au competenta si in Romania.

Sau e posibil sa fie Mossadul.

Ai mare grija.

p.s.

Mai e posibil sa fie filajul de la Politia Locala.Probabil esti suspect de ceva.

AI cumparat/vandut cantitati mai mari de patrunjel in ultimul timp?

Edited by arcan
  • Upvote 4

plicitzia locala nu are cum sa fie, nu are nevoie de filatori si turnatoare, doar in sectorul 2 al bucurestiului au 40 (sau 400 ?!?!?!!?) de camere

• Member

Eu cred ca este Politia Școlii Generale, o noua structura care fileaza toti elevii de varsta ta, cu scopul de ai aresta si trimite din nou in clasa a 3 a. :faint:

Edited by coosstti
  • Upvote 1
  • Moderator

Prietene, tu ne întrebi aici să-ţi spunem cine sunt nişte indivizi despre care tu bănuieşti că te-ar urmări. Chiar crezi că cineva ţi-ar putea răspunde la o astfel de întrebare? Dacă eu îţi spun că am văzut o maşină marca x condusă de un individ cu o faţă de prostăvan şi bănuiesc că s-ar putea să mă urmărească pentru că am restanţe la întreţinere, tu ai putea să-mi confirmi acest lucru? Serios acum!

NU. DAR FRATEMIU SI TOTI PRIETENI AU DOSARE PE ROL.... CONTRABANDA ETC...

dece nu poate cineva sa fie serios aici? eu am 2a saptamani de cand am venit in germania , si hop top imi face unu poze si se tine tot felu de masini vw passat dupa mine cu numere DPL si tot asa.... civile de altfel si deodata vine unu si se opreste brusc sami faca poze din masina . cine face asa ceva? si pe fata 

• Moderator

Daca absolut toti au dosare dintr-astea, ne-am linistit acum... :)

Vezi ca te fileaza detasamentul politiei locale, ei au numere dinastea la masini.

Aualeu are polutia locala departament de filaj, bine ca mi-ati spus sa fiu atent camd ma inorc de la tara sa nu se vada ce car in plase ca ma iau astia pentru contrabanda cu patrunjel sau cu oua de tara, ca nu le cupar de la hipermarketu din colt.  :))  :))  :doh:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.