Jump to content
POLITISTI.ro

Din nou sala

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut.

Mi s-a luat permisul ptr 3 luni,ptr mers cu numere rosii expirate,bun

Mi s-a dat inca 15 zile de circulatie,dupa ce mi-au expirat aceste zile,am mai prelungit dovada cu inca 1 luna si saptamana viitoare imi expira si dovada aceasta..

Cand pot merge sa dau sala(13 din 15 intrebari),ca sa pot sa-mi iau permisul inapoi intr-o  1 luna de zile si nu in 3 luni

Pot merge si acum sau de saptamana viitoare?

As dori un raspuns concret de la cineva care cunoaste..Multumesc frumos

2 la mana,Avem voie cu parasolare pe masini?

Modificat de Gabiy
Publicat

In cazul tau a fost intocmit un dosar penal. Asteapta mai intai sa vezi cum se solutioneza acesta.

• Apreciez 1
Publicat

poi politistul care mi-a ridicat permisul,mi-a spus ca dupa ce numai am drept de circulatie,si intru in alea 3 luni de suspendare,pot sa ma duk sa dau sala,si sa-mi de-a permisul intr-o luna daca o iau....ce sa mai cred?

Publicat (modificat)

Politistul are dreptate dar acum tu poti prelungi valabilitatea dovezii de circulatie cu acordul procurorului pana momentul in care se emite o hotarare in dosar. Ce va fi dupa aceea vom vedea, fie suspendare de 90 de zile fie anularea permisului.

Modificat de 25tess
  • Apreciez 1
Publicat

Politistul ti-a explicat ce vei face in cazul in care dosarul se solutioneaza cu neinceperea urmaririi penale (adica suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile). Daca se va intampla asa dupa ce vei primi hotararea respectiva poti merge sa-ti depui cerere pentru reducerea perioadei de suspendare si sa dai "sala". Pana atunci mergi sa-ti prelungesti valabilitatea dovezii

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.