Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Acte auto


villy91
 Share

Question

Buna ziua am cumparat un autoturism recent si acum daca nu stiu cum este treaba cu actele vanzatorul mi-a dat doar civ , talon si chieile si a ramas ca luni ne intalnim sa imi de contractul de vanzare cumparare si dovada ca taxa auto a fost achitata. Am fost de am cumparat autoturismul sambata pe la ora 5:30 si el a zis ca nu mai avem unde sa facem contractul de vanzare cumparare si ca ne intalnim luni dar acum nu mai raspunde la telefon, acum o fi ca sunt eu paranoic el mi-a dat si adresa unde sta ,numele sau. Intrebarea mea ar fi daca nu mai dau de el ce pot face ?

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Membru

De la cine ai cumparat auto de la proprietar sau intermediar?

Si ar trebui sa astepti pana luni, poate omul are treaba, nu are semnal sau...etc!

Edited by eti
Link to comment
Share on other sites

 • 0

el banuiesc ca este intermediar deoarece nu este trecut in actele masinii mi-a zis ca luat-o pe juridic ca sa nu o inscrie acum nestiind ce inseamna am crezut ca asa o fi dar acum are telefonul inchis de cand am vorbit ultima oara si nu am cum sa dau de el dar am gasit proprietarul din actele masinii , daca ar fi sa vorbesc cu proprietarul din acte ca sa fac cu el contract de vanzare cumparare acesta se poate trezi cu pretenii de bani pt masina sau alte pretentii ?

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Cum ai dat de respectivul care ti-a vandut autoturismul? Ai vazut de la inceput ca nu este el proprietarul masinii? De ce nu ti-ai pus intrebari inainte sa-i dai banii?

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

de respectivul am dat pe internet avea anuntul postat , ne stiind cum e cu actele el mi-a zis ca a luat-o pe juridic si din acest motiv nu e trecut in acte si a ramas ca ne vedem sa imi dea contractul vanzare cumparare dar acum nu mai dau de el , ce pot face pentru a obtine contractul de vanzare cumparare , daca ma duc la politie sa relatez cele intamplate ma pot ajuta in vrun fel ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.