Jump to content
POLITISTI.ro

Subiectele proba scrisa ADP si Scoala de la Campina

Postare recomandată

Publicat

Va salut.Stiti cumva unde pot gasi subiectele de la proba scrisa sustinute atat de cei care au participat la concursul organizat de ADP cat si de cei de la Scoala de Politie,sau daca aveti vreun link pe care sa il pot accesa in acest context.

Va multumesc tuturor celor care imi vor oferi informatii.

Publicat

Pentru scoli sunt carti de cumparat, nu cred ca vei gasi variantele online. Pentru academie iti trimit acum PM cu linkul.

Insa cel mai usor e sa scrii pe google academia de politie si iti va aparea inclusiv pagina de subiecte daca te uiti atent. :)

Succes.

Publicat

Scuzati-mi va rog incoerenta in cadrul intrebarii mele. De fapt ma refeream la subiectele date anul asta la academie si la Campina.Am cautat pe toate site-urile si nu am primit nicio informatie de acest fel.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.