Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare auto cumparat din Germania

Postare recomandată

Publicat

Buna seara

Am cumparat un autoturism de la o persoana din Romania care la randul ei a cumparat auto din Germania. Persoana din Romania a scos 3 randuri de numere rosii si nu s-a impus fiscal cu autoturismul. Intrebarea mea este..ma pot eu impune fiscal eu direct? Sau trebuie...chiar daca mi-a vandut masina...persoana respectiva sa se impuna fiscal, sa radieze de la fisc si sa imi elibereze certificatul fiscal? 

Publicat

Referitor la inmatriculare...ultmul pas pe care il am de facut (am facut rar+itp+omologare), am platit taxa de mediu. Urmeaza sa iau in evidenta autoturismul la administratia financiara. Intrebarea mea era...Am nevoie de certificatul fiscal al vanzatorului meu...chiar daca el nu a luat in evidenta la administratia financiara autoturismul? Este neaparat nevoie ca vanzatorul meu sa sa se impuna fiscal cu autoturismul?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.