Jump to content
POLITISTI.ro

Filmari video utilizate ca probe

georgeta68

Recommended Posts

buna ziua, am patit de curand o inselaciune, sunt inregistrari la sediile de amanet si schimb valutar, am dat o declaratie la sectia de politie unde am scris toata patania si am dat adresele magazilelor, intrebarea mea este ; vor merge cei de la politie  sa ia inregistrarile video? o gasesc pe infractoare?

multumesc

• 5 years later...

Se da urmatoarea situatie. Ajung la scoala la ora 11:40 si parchez masina in spatele corpului scolii unde este parcare, pe aceeasi cale de acces se ajunge si la o gradinita, la un bloc si la un depozit, nu stiu daca este considerat drum public sau drum privat, pe google maps nu se vede niciun nume, niciun numar (va atasez o poza cu drumul). Masina o parchez paralel cu corpul scolii undeva la umbra, lasand loc destul astfel incat sa fie posibila orice manevra, nefiind primul ce parcheaza acolo. Ies de la pregatire la ora 14:00 si gasesc farul rupt din cleme si infundat, spoilerul zgariat si rupt din cleme pe partea dreapta. Banuiala mea, o masina a dat cu spatele si a fost scapata in farul meu, normal ca nu am gasit niciun bilet cu un numar de telefon, omul a plecat, poate nici nu a sesizat desi mi se pare cam imposibil avand in vede ca se simte cand atingi ceva. Am fost la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca fara proba video nu se rezolva mare lucru, eram constient de acest lucru. Acum intrebarea mea. Nu am nicio camera care sa bata exact in zona aceea sa se vada clar numarul masinii si momentul in care s-a produs accidentul. In schimb am acces la o camera ce monitorizeaza drumul ( este un drum cu fundatura, pe unde intri trebuie sa si iesi, nu se pune problema sa fi plecat pe altundeva fiind imposibil) si la o camera ce filmeaza exact perpendicular masina, observandu-se doar botul masinii (in partea dreapta a cadrului este cladirea, iar in stanga sunt copaci, astfel se observa doar botul masinii). Maine ma duc sa analizez camerele de luat vederi, daca cumva surprind prin camera ce filmeaza botul masinii cine mi-a lovit masina (fara numar fiind cam imposibil sa fie vazut), ma refer aici la model si culoare (Care este alba, se vede si pe masina mea) iar apoi analizez camera ce supravegheaza drumul de acces in urmatorele 2-3 minute (mai mult ca sigur omul nu a stat prea mult pe ganduri sa fuga) si identific masina in cauza, cu numar se poate considera proba ?

PS: Atasez o poza cu modul in care este organizat drumul, plus o legenda ce indica cum e parcata masina mea si camerele 

Screenshot_1.png

Edited by Rarres

• Marius changed the title to Filmari video utilizate ca probe