Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat Bulgaria Retinut -

robisavage

Recommended Posts

acum 2 saptamani ( se implinesc maine ) mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pentru folie, am fost in termen de 7 zile la RAR ( am trimis pe cineva datorita serviciului sunt plecat  ) , am luat stampila pe dovada , tot

nu am ajuns inca la politie sa il ridic , abia miercuri pot sa ajung.. procura este pe numele meu dar nu pot fi eu la ghiseu

se trimite mai departe certificatul daca nu ma prezint eu maine la ghiseu? adica in 15 zile de cand este retinut se trimite mai departe sau? 

multumesc!

• 4 years later...

Bună seara, saptămâna trecută marți mai exact mi-a fost reținut certificatul masinii pentru XENON NEOMOLOGAT si probleme la un capăt de bara mai exact cum este scris (probleme la sistemu de suspensie), mi-a fost reținut doar certificatu atât numerele mi-au rămas fară nimic si cu dovada de circulație de două saptamani, întrebarile mele sunt urmatoarele

1. Daca nu reușesc în aceste două saptamani saptamani sa o fac pentru ca sunt plecat din tara si sa ma prezint la RAR, imi va fi expediat certificatu in BG?

2. Daca DA cât timp am total pană  sa sa imi trimita certificatuin BG 

3. Am procura originală plus tradusa si legalizata pe mine, ce pot face sa recopar certificatu din BG

Amenda am platit-o, xenoanele le-am scos, faruri noi, doar nu am posibilitate momentan sa ii repar sistemu de directie că abia am cumpărato și am rămas lefter, saptamana asta, fiind a doua deja 

Mulțumesc,  o seară frumoasă vă doresc!

Edited by BirzuFlorin