Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat Bulgaria Retinut -

Postare recomandată

Publicat

acum 2 saptamani ( se implinesc maine ) mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare pentru folie, am fost in termen de 7 zile la RAR ( am trimis pe cineva datorita serviciului sunt plecat  ) , am luat stampila pe dovada , tot

nu am ajuns inca la politie sa il ridic , abia miercuri pot sa ajung.. procura este pe numele meu dar nu pot fi eu la ghiseu

se trimite mai departe certificatul daca nu ma prezint eu maine la ghiseu? adica in 15 zile de cand este retinut se trimite mai departe sau? 

multumesc!

• 4 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Bună seara, saptămâna trecută marți mai exact mi-a fost reținut certificatul masinii pentru XENON NEOMOLOGAT si probleme la un capăt de bara mai exact cum este scris (probleme la sistemu de suspensie), mi-a fost reținut doar certificatu atât numerele mi-au rămas fară nimic si cu dovada de circulație de două saptamani, întrebarile mele sunt urmatoarele

1. Daca nu reușesc în aceste două saptamani saptamani sa o fac pentru ca sunt plecat din tara si sa ma prezint la RAR, imi va fi expediat certificatu in BG?

2. Daca DA cât timp am total pană  sa sa imi trimita certificatuin BG 

3. Am procura originală plus tradusa si legalizata pe mine, ce pot face sa recopar certificatu din BG

Amenda am platit-o, xenoanele le-am scos, faruri noi, doar nu am posibilitate momentan sa ii repar sistemu de directie că abia am cumpărato și am rămas lefter, saptamana asta, fiind a doua deja 

Mulțumesc,  o seară frumoasă vă doresc!

Modificat de BirzuFlorin

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.