Jump to content
POLITISTI.ro

Caracterizare - Dosar admitere 2014


Antoniev

Recommended Posts

Avand in vedere ca anul acesta nu am reusit sa duc pana la capat completarea dosarului pentru concursul de admitere in cadrul Academiei de Politie, doresc sa incerc din nou la anul. Avand acest aspect in vedere, am urmatoarea incertitudine:

 

Daca, in cadrul concursului de anul acesta, am adaugat la dosarul de participare o caracterizare efectuata de un profesor din liceul unde am studiat (acesta fiindu-mi si diriginte), pot folosi aceeasi caracterizare si pentru dosarul de anul viitor?

 

Respectivul document este stampilat, semnat si de catre directiunea liceului, si ii este atribuit un numar de inregistrare.

 

Mentionez ca pe parcursul acestui an nu am in plan angajarea in cadrul unei societati (lucrez pe internent in regim freelancing), sau studiul in cadrul altei scoli post-liceale / institutii de invatamant superior.

 

Multumesc anticipat!

Edited by Antoniev
Link to comment

Pastrezi modelul actual , iar la anul dirigintele o sa modifice doar data ca sa evitati alte batai de cap.

Nu cred ca are un anume termen de valabilitate , dar trebuie sa fie cat mai recenta si actuala pentru ca de asta se cere de la ultimul loc de munca sau ultima institutie de invatamant absolvita.

Edited by Madalin
Link to comment
  • 2 weeks later...

Mai am o intrebare. In cazul in care nu mai pot obtine un numar de inregistrare pentru noua caracterizare, ci doar semnatura dirigintelui, poate fi o problema? Doamna inspector de la IPJ a mentionat anul trecut ca aceste caracterizari ar trebui sa fie cat mai oficiale. 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta :) Nu sunt angajata nicaieri momentan si nici nu stiu daca voi mai incerca sa imi gasesc ceva de lucru pana la admiterea din 2014 la Scolile de Agenti, Ultimul job a fost printr-un PFA la o institutie bancara si am terminat colaborarea cu ei in ianuarie anul acesta. De unde imi voi putea lua aceasta scrisoare cu caracterizare? Sau ea nu este obligatorie? Sau efectiv de la ultimul loc de munca chiar daca acesta nu a fost cu angajare si nu mai lucrez de ceva vreme acolo?

Link to comment
  • Member

Am fost in aceeasai situatie acum cativa ani, tot Pfa etc. Eu am rugat un profesor din fosta facultate sa-mi faca aceasta caracterizare si a fost ok.

  • Upvote 1
Link to comment

Ok, deci voi ruga un profesor din liceu sa imi faca caracterizarea... o poate face si un fost manager de la firma cu care am avut contract dar nu stiu daca e permis...ma voi interesa cand va veni momnetul mai pe larg :) Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim ceea ce ne propunem! 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta, am o mare nedumerire in legatura cu  caracterizarea, pot obtine aceasta caracterizare de la ultima institutie de invatamant abosolvita? specific ca eu am terminat facultatea si sunt pe ultimul an de master...sunt putin derutata pentru ca unii spun ca e obligatoriu sa duci o caracterizare de la scoala.....Daca ma puteti ajuta cu un raspuns sigur...Va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.