Jump to content
POLITISTI.ro

Asigurare auto straine

Postare recomandată

Publicat

Am o intrebare referitoare la auto inmatriculate in alte state,in speta Bulgaria,daca ai asigurare sau itp expirate ti se intocmeste dosar penal? 

Stiam ca la cele inmatriculate in Romania daca nu ai asigurare ti se ia nr de inmatriculare si amenda

Am cautat prin legi si nu am gasit nimic

Va multumesc anticipat!

Publicat (modificat)

in oug 195,am cautat si la rubrica infractiuni,dar nu am gasit nimic

Acest lucru i s-a intamplat unui amic,si vroiam sa ma documentez,sa studiez legea,am dat cautare pe google si nimic

Am zis ca un politist imi este cel mai in masura sa-mi raspunda

Modificat de ionell
Publicat

Am gasit ceva ,de la Constanta :

http://constanta.ro/conducea-un-golf-fara-asigurare-si-cu-i-t-p-ul-expirat/

..............

""Poliţiştii de frontieră i-au întocmit conducătorului auto dosar penal sub aspectul savârşirii infractiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înregistrat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prevazută şi sancţionată de art. 85, alin. 4 din O.U.G. 195/2002.""

Intrebare:

De ce nu are drept de conducere?,mi se pare absurd,conducea un auto inmatriculat in Bulgaria

Publicat (modificat)

Citește articolul în loc să te uiți la el ca la o poză...scrie negru pe alb motivul.

Modificat de Gemeni
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

citeste art 82 alin. 2 din OUG 195/2002 si ai sa vezi de ce nu are drept de circulatie in Romania.

Modificat de tzone3700138
Publicat

da, am citit art.82 si ai dreptate ,tocmai de aceea am cerut parerea unui politist, deoarece voi va loviti zilnic cu asa ceva.....mersi

Insa pt "GEMENI",am citit art.85 dar nu reiesea din el ca nu are drept de circulatie,am intrat aici pentru a va cere parerea,ma scuzati daca pe unii i-am deranjat,va multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.