Jump to content
POLITISTI.ro

Ce este de facut?

Postare recomandată

Publicat

buna...am si eu o problema..daca poate sa-mi raspunda cineva....in luna aprilie am cumparat un telefon de la cineva care era din Iasi, eu fiind din Oradea.tipul respectiv mi.a spus ca este telefon original si nu replica ((mentionez ca am conversatiile cu el in care spune clar ca este orginal cand eu il intreb daca e replica sau nu),,,dupa ce am primit coletul...mi-am dat seama ca nu este original...l-am sunat pe baiat sa-i spun sa imi trimita banii inapoi si eu ii trimit telefonul (asa ne era intelegerea ca daca telefonul nu e ceea ce vreau il trimit inapoi) dar nu a mai vrut.a doua zi dimineata m-am dus la politie si i-am facut plangere unde am lasat si telefonul pt probe.politistul a spus ca sa il las acolo inclusiv conversatiile , cutia in care a venit si dupa ce face poze si toate actele premergatoare ma suna sa merg sa le ridic si evident ca nu m.-a mai sunat.eu nu am insistat pt ca ma gandeam ca trebuie sa ramana acolo pt probe...si a urmat apoi cautarea lui pe la Iasi ...declaratiii.etc.a fost citat la oradea pt proces...intr-un final sa ma sune tipul sa imi spuna ca imi trimite banii inapoi pe telefon si eu sa-i trimit telefonul si sa imi retrag plangerea impotriva lui.eu ii spun ca telefonul e la politie nu la mine din ziua cand am facut plangerea impotriva lui si sa il recupereze de la politie.dupa asta iau legatura cu d-l politist care se ocupa de caz si ii comunic ca m-a sunat tipul sa imi trimita banii si eu telefonul...dar telefonul e la el la politie...si acum vine problema...d-l politist imi spune ca telefonul nu e acolo( mai sa nu lesin)...ca nu-l gaseste...ca o sa-l caute si o sa ma contacteze ...ca nu fac dinastea de obicei...acum ce se va intampla?ce pot sa mai fac daca asa a ¨rezolvat¨ problema...mentionez ca nu m.a contactat niciodata sa imi spuna cum se desfasoara cazul....tot eu am incercat sa iau legatura cu d-l politist printr-o cunostinta care este coleg cu dansul.

Publicat (modificat)

cand ai predat telefonul la politie, ai facut un proces verbal de predare-primire cu respectivul politist sau ai scris in plangere ca lasi drept dovada pentru cercetari respectivul telefon?

Modificat de boxerbull
  • Apreciez 1
  • Displace 6
  • Membru activ
Publicat

cand ai predat telefonul la politie, ai facut un proces verbal de predare-primire cu respectivul politist sau ai scris in plangere ca lasi drept dovada pentru cercetari respectivul telefon?

Dupa cum bine vezi (daca nu, mai citeste o data) rubrica se numeste Intreaba un politist. Nu inteleg de ce te apuci tu sa dai raspunsuri, dupa cum am vazut ca mai fac si altii si te mai bagi ca musca-n ... pe chestii de procedura.

Mada, dupa cum a spus si Rusy, mai ai un pic de rabdare si daca totusi vrei sa-l contactezi pe politistul care instrumenteaza dosarul respectiv fa-o direct, ducandu-te la sediul unitatii de politie, nu prin intermediari.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Te bagi ca musca-n partea dorsală a calului şi habar nu ai despre ce vorbeşti. Lasă-i pe cei cărora le sunt adresate întrebările să răspundă, nu te mai băga unde nu-ţi fierbe oala.

Publicat

in plangere e scris ca telefonul il dau pt probe...dar proces verbal....nu am facut in ideea a ceea ce mi-a spus politistul si anume ca ma contacteaza dupa ce face pozele si actele premergatoare...si apoi nu am mai insistat crezand ca trebuie sa ramana pe tot parcursul procesului la ei telefonul...:(

• Moderator
Publicat

Mergi şi discută cu poliţistul care se ocupă de cazul tău la sediul unităţii de poliţie, nu vei rezolva nimic prin intermediari.

Publicat

cum pot afla imeiul telefonului ca sa pot sa.-l localizez pe urma?daca stie careva sa ma ajute....

• Moderator
Publicat

Se găsește în meniul telefonului, pe cutia acestuia și pe factură.

Publicat (modificat)

”a spus ca sa il las acolo inclusiv conversatiile , cutia in care a venit si dupa ce face poze si toate actele premergatoare”

”Marius, nu am cutie, factura si evident nici telefonul....”

Miros cardeala... Detaliaza...  :hmmmt: 

Modificat de bundesgrenzschutz
Publicat

cand am spus cutie...m-am m referit la ambalajului in care a ajuns la mine nu la cutia telefonului...ma rog.mersi oricum.

Publicat

Cu mare placere, dar detectez sarcasm si suparare in postul tau!  :hmmmt:

• Moderator
Publicat

Oricum acest topic ar trebui şters. Iniţiatoarea nici măcar nu a respectat regulamentul forumului când a ales un astfel de titlu.

Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi semnificative pentru discuţiile din forum, prin care să ofere informaţii despre postare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problemă. Cine mă poate ajuta?")
Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

Iar titlul ales este în bătaie de joc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.