Jump to content
POLITISTI.ro

Banii de haine


cipri83

Recommended Posts

  • Member

La CJ se aude ca in perioada 20-22.12.2010 vom primi 60 % din banii de haine!cei de la SNPPC au trimis mesaje pe tel la cativa membrii despre acest lucru,iar cei din conducerea SNAP spun ca este adevarat pentru ca au informatia aceasta din interiorul Ministerului de Finante!voi ce ziceti este adevarat? :hmmmt:

Edited by cipri83
Link to comment
  • Administrator

Cipri te rog ca pe viitor sa citesti macar ce s-a postat cu o zi in urma si sa te asiguri ca nu s-a mai discutat si in alta parte (poti folosi functia de cautare a forumului, ori cautarea personalizata cu Google, aflate in partea din dreapta sus), inainte sa deschizi un topic nou. Pentru ca in felul asta vom avea mai multe topicuri ce trateaza acelasi subiect, iar informatiile ce sunt utile ori intereseaza, vor fi imprastiate in mai multe locuri, fiind greu de gasit de catre cei interesati

Acest topic se inchide si va rog sa continuati discutiile in topicurile indiacate mai sus.

Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
  • 11 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.