Jump to content
POLITISTI.ro

Returnare produs cumparat online


razvan0209

Recommended Posts

Buna seara!

Am cumparat o pereche de pantaloni de ski online dar care nu imi sunt buni si intre timp am gasit si altii care imi plac mai mult. Intrebarea mea este daca este legal ca ei si aiba o penalitate la returnare de 50 de lei pe langa cei 21 platiti pe transport? Din cate am citit eu in lege nu. Uitati ce scrie la ei pe site.

 

 

  1. Termenul de expirare curge de la prima deschidere a unui produs si nu, nu e OK sa-l comanzi doar ca sa vezi daca-ti place culoarea, textura sau aroma iar, daca decizi ca nu e pe placul tau, sa-l returnezi.
  2. Exista o taxa de retur sau schimb. Aceasta este in valoare de 50 ron si se justifica prin costurile ridicate de transport al produselor respective, catre producator sau distribuitor.Telefonic, colegii nostri te pot ajuta imediat. Clientul se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru un transport sunt in valoare de 21 ron. . Daca vrei banii inapoi, scrie-ne un email cu numele tau complet, contul IBAN si banca la...
Edited by razvan0209
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.