Jump to content
POLITISTI.ro

Probă Engleză ADP

BogdanAlx

Recommended Posts

• Member

Bună dimineața.Aș avea o rugăminte dacă se poate.Am achiziționat materialele necesare pentru admitere la proba de Istorie și Limba Română însă la Engleză sunt cam nedumerit.Eu de prin ianuarie aș dori să iau ore la Lb.Engleză însă deja aș începe pregătirea de acasă.Poate cineva vă rog să îmi recomande un manual bun de gramatică a Limbii Engleze?

Mulțumesc anticipat!

• Downvote 1

Eu unul iti recomand sa urmaresti punctual bibliografia oferita de ei pe site si sa ti-o procuri, nu stiu daca gasesti TOT intr-o carte anume.

Totusi, fie vorba intre noi, poate o sa ma injuri si o sa spui "ce ba, numai voi vreti sa fiti politisti?" dar iti recomand cu toata caldura sa te orientezi spre altceva. Cariera in politie ramane o himera din pacate, am inteles din timp, trebuie sa te gandesti FOARTE bine daca vrei cu adevarat sa faci asta pentru ca motivatiile sunt foarte putine. Nu vei fi nici "Max Rockatansky" si nici "Dirty Harry". Pune mana si invata serios pentru o facultate care sa iti maximizeze sansele sa ai un job mai mult decat decent, o remuneratie atractiva si care sa nu te uzeze atat de mult fizic si psihic. Be smart :)

• Downvote 1

Bună ziua. Îmi poate recomanda cineva cărți cu exerciții și / sau materie pentru probele de la ACADEMIE? Aș dori să știu dacă vinde cineva materiale pentru admitere. Știe cineva cum este mingea medicinală de la ACADEMIE și de unde aș putea să o cumpăr ? Mulțumesc! O zi frumoasă !

Edited by Gabrielaai

• Member

Bună ziua. Îmi poate recomanda cineva cărți cu exerciții și / sau materie pentru probele de la ACADEMIE? Aș dori să știu dacă vinde cineva materiale pentru admitere. Știe cineva cum este mingea medicinală de la ACADEMIE și de unde aș putea să o cumpăr ? Mulțumesc! O zi frumoasă !

Eu iti recomand sa cauti la un prieten o minge sparta si pe care nu o mai foloseste, dupa care sa-i faci o gaura mai mare si sa o umpli cu nisip in functie de ce ai tu nevoie, iar dupa asta sa incepi sa arunci cu ea, pe mine m-a ajutat foarte mult ceea ce-ti spun acum.

Edited by Bogdanel
  • Upvote 1

cu scuzele de rigoare, pun o intrebare existentiala! ce este acela ADP? pe vremea mea, stiu ca insemna ADMINISTRATIA DOMENIULUI PUBLIC ..

• Upvote 3
  • Downvote 1

• Member

Disculpeme Serhente Garcia.

Vixen..sunt complet de acord cu ceea ce spui mai ales ca si tatal meu este in sistem si mi-a spus exact ce spui tu..sa ma gandesc de mai multe ori ,sa fiu sigur de ceea ce fac;din acest punct de vedere ma simt privilegiat fata de alti viitori candidati care nu prea stiu ce si cum.Pentru mine salariul nu este cel mai important...desigur conteaza intr-o oarecare masura insa nu este neaparat decisiv.Am ales aceasta cale pentru ca e ceea ce vreau sa fac,nu ma vad facand altceva...poate vei crede ca e naivitate...insa nu e chiar asa.Sunt extrem de hotarat sa urmez acest drum!