ADYULTRAS Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Ce carti imi recomandati pentru a invata intrucat vreau sa dau examen la academie... Am vazut ca nu sunt carti oficiale cu intrebari si raspunsuri, dar sunt mai multe variante neoficiale pe piata. Ce-mi recomandati? Edited December 17, 2010 by ADYULTRAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted December 18, 2010 Administrator Share Posted December 18, 2010 Gasesti cateva informatii folositoare, referitor la manualele de istorie si aici: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluturas Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Buna. Cred ca te-as putea ajuta in aceasta privinta. Am sinteze la istorie dupa care m-am pregatit si eu. Mi-au purtat noroc, avand in vedere ca sunt studenta anul I... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADYULTRAS Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 (edited) Super! Cum procedam ca sa intru in posesia sintezelor? Pt romana si engleza ai ?!? Edited December 18, 2010 by ADYULTRAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Prietene, nu da la Academia de Politie. Am terminat-o si eu de mult timp si acum unde lucrez sunt privit ca o paria. Niciun sef nu are Academia de Politie, toti sunt ingineri, economisti dar ofiterii cu scoala sunt pe cale de disparitie, cu cat avansezi in functie, in structuri mai inalte. Mai bine mergi la Campina si faci o facultate din asta pe baza de cotizatie, nu are nicun rost sa te chinui in Academie, sa dai examene pe bune....cand este cu adevarat inutila. Pana cand nu o sa avem sefi cu scoala militara, Academie care sa cunoasca diferenta reala intre un ofiter adevarat si unul......, mai trec niste ani buni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 18, 2010 Moderator Share Posted December 18, 2010 pokemonu, ce academie ai facut? Nu stiu ce ma face sa cred ca esti doar un frustrat care nu a reusit la academie si acum da din cioc pe aici ca sa ocupe spatiul forumului inutil...mhm. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 (edited) pokemonu, ce academie ai facut? Nu stiu ce ma face sa cred ca esti doar un frustrat care nu a reusit la academie si acum da din cioc pe aici ca sa ocupe spatiul forumului inutil...mhm. Cine stie....intamplator am ajuns in fata scolii la baneasa si m-au impins unii de la spate inauntru. M-au tinut cu forta acolo vreo 4 ani si, dupa cativa ani, m-au obligat sa merg si la postuniversitara tot acolo....nu la vreo facultate fantoma.....ulterior, umblat mult prin lume,....dar ...conform instictului tau si mirosului fin...poate te pacalesc....esti patetic ...nu pot sa-ti spun colga ca sigur nu ai cum sa fi coleg cu mine la cum gandesti Pe de alta parte pot spune ca tu esti foarte complexat ca nu ai reusit sa faci Academia la zi,...dar cum am mentionat anterior, stai linistit...nu ai pierdut nimic, din contra Edited December 18, 2010 by pokemonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 19, 2010 Moderator Share Posted December 19, 2010 Aha..si marmota?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aling Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Fugi de academie,pokemonu are dreptate 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 21, 2010 Moderator Share Posted December 21, 2010 Aling, tu esti doar un jandarm frustrat care nu isi vede lungul nasului...de ce sa fuga de academie, doar pentru simplul motiv ca TU nu ai fost in stare sa intri acolo? Lasa-ne cu sfaturile tale "pertinente" si du-te si exprima-ti opiniile pe forumul JAC-istor din a caror categorie faci si matale parte. Pokemonu, la modul in care vorbesti ma indoiesc teribil de faptul ca ai fi terminat vreun fel de academie, cu atat mai mult academia de politie. Nu sunt deloc frustrat, nu stiu ce te-a facut sa crezi asta, insa un om, cand ramane fara argumente, trece la jigniri. Te rog frumos sa te temperezi, nu impresionezi pe nimeni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted December 21, 2010 Moderator Share Posted December 21, 2010 Kmcoio, exista un sambure de adevar in ce spune pokemonu, sunt multi sefi promovati din randul inginerilor, economistilor etc. in detrimentul ofiterilor proveniti din AdP. Asta inearca sa sublinieze colegul pokemonu, intr-un mod putin mai sarcastic. Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 21, 2010 Moderator Share Posted December 21, 2010 (edited) Dar ce, daca esti ofiter trebuie sa fii neaparat si sef? Da, are dreptate, sunt multi adusi din afara si s-a discutat de nspe mii de ori pe acest subiect in cadrul acestui forum. Insa nu inteleg de ce daca esti ofiter trebuie sa fii neaparat si sef? Ia exemplul celor de la CCO, majoritatea sunt ofiteri si nu sunt sefi...decat cativa care coordoneaza activitatea. Ma rog. Oricum, pentru un absolvent al AdP cum se prezinta pokemonu, ar trebui sa stie a scrie corect pe un forum, ca doar a dat gramatica limbii romane la admitere, nu-i asa pokemonu? Edited December 21, 2010 by Kmcoio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 (edited) Kmocio, esti cam limitat. Ti se pare ca eu am pretentia sa fiu sef? ...din mentiunile mele anterioare asta ai dedus tu? Nu am raspuns provocarilor tale si vad ca tot o tii una si buna. Nu cred ca ma cunosti personal, nu ai de unde, nu ai frecventat scolile pe care le-am absolvit eu .....nu cred ca erai capabil...deci de unde atata inversunare din partea ta? Nu fii suparat .......promit ca nu-ti mai raspund. Cat despre gramatica limbii romane, lumineaza-ma matale ...fa o trimitere la greselile mele, mic critic literar ce esti matale Edited December 21, 2010 by pokemonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 22, 2010 Moderator Share Posted December 22, 2010 (edited) Pokemonu, imi fac mea culpa pentru tot ce ti-am zis, din cauza temperamentului mai vulcanic ce ma caracterizeaza am cam sarit calul. Insa te-as ruga sa renunti la jigniri, nici tu nu ai nici cea mai vaga idee prin ce scoli am trecut eu sau ce capabilitati intelectuale am pentru a ma jigni. In rest, pace si numai bine! Edited December 22, 2010 by Kmcoio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Merci frumos, si eu am un temperament vulcanic...altfel imi alegeam profesia de preot, medic sau altele Scuze daca am facut si eu niste afirmatii mai dure , dar nu-mi place sa fiu facut mincinos aiurea. Numai bine 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLS Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Poti te rog sa imi trimiti si mie numele cartilor (editura) la istorie, gramatica, engleza..nu stiu orice carte de pe care ai invatat si o consideri buna.Multumesc anticipat Pe site la academie sunt multe cati, asi vrea sa le gasesc pe cele potrivite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurici Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Teste-grila la limba romana pentru admiterea la Academia de Politie, autor Mihai Nita. O gasesti pe Okazii.ro. Este f.buna, are explicatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts