Jump to content
POLITISTI.ro

Carti cu intrebari pentru admitere la Academia de Politie


ADYULTRAS

Recommended Posts

Ce carti imi recomandati pentru a invata intrucat vreau sa dau examen la academie...

Am vazut ca nu sunt carti oficiale cu intrebari si raspunsuri, dar sunt mai multe variante neoficiale pe piata. Ce-mi recomandati? :unsure:

Edited by ADYULTRAS
Link to comment

Buna. Cred ca te-as putea ajuta in aceasta privinta. Am sinteze la istorie dupa care m-am pregatit si eu. Mi-au purtat noroc, avand in vedere ca sunt studenta anul I...:P

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Prietene, nu da la Academia de Politie. Am terminat-o si eu de mult timp si acum unde lucrez sunt privit ca o paria. Niciun sef nu are Academia de Politie, toti sunt ingineri, economisti dar ofiterii cu scoala sunt pe cale de disparitie, cu cat avansezi in functie, in structuri mai inalte. Mai bine mergi la Campina si faci o facultate din asta pe baza de cotizatie, nu are nicun rost sa te chinui in Academie, sa dai examene pe bune....cand este cu adevarat inutila. Pana cand nu o sa avem sefi cu scoala militara, Academie care sa cunoasca diferenta reala intre un ofiter adevarat si unul......, mai trec niste ani buni

 • Downvote 2
Link to comment
 • Moderator

pokemonu, ce academie ai facut? :naughty: Nu stiu ce ma face sa cred ca esti doar un frustrat care nu a reusit la academie si acum da din cioc pe aici ca sa ocupe spatiul forumului inutil...mhm.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

pokemonu, ce academie ai facut? :naughty: Nu stiu ce ma face sa cred ca esti doar un frustrat care nu a reusit la academie si acum da din cioc pe aici ca sa ocupe spatiul forumului inutil...mhm.

Cine stie....intamplator am ajuns in fata scolii la baneasa si m-au impins unii de la spate inauntru. M-au tinut cu forta acolo vreo 4 ani si, dupa cativa ani, m-au obligat sa merg si la postuniversitara tot acolo....nu la vreo facultate fantoma.....ulterior, umblat mult prin lume,....dar ...conform instictului tau si mirosului fin...poate te pacalesc....esti patetic ...nu pot sa-ti spun colga ca sigur nu ai cum sa fi coleg cu mine la cum gandesti

Pe de alta parte pot spune ca tu esti foarte complexat ca nu ai reusit sa faci Academia la zi,...dar cum am mentionat anterior, stai linistit...nu ai pierdut nimic, din contra

Edited by pokemonu
Link to comment
 • Moderator

Aling, tu esti doar un jandarm frustrat care nu isi vede lungul nasului...de ce sa fuga de academie, doar pentru simplul motiv ca TU nu ai fost in stare sa intri acolo? Lasa-ne cu sfaturile tale "pertinente" si du-te si exprima-ti opiniile pe forumul JAC-istor din a caror categorie faci si matale parte.

Pokemonu, la modul in care vorbesti ma indoiesc teribil de faptul ca ai fi terminat vreun fel de academie, cu atat mai mult academia de politie. Nu sunt deloc frustrat, nu stiu ce te-a facut sa crezi asta, insa un om, cand ramane fara argumente, trece la jigniri. Te rog frumos sa te temperezi, nu impresionezi pe nimeni.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Kmcoio, exista un sambure de adevar in ce spune pokemonu, sunt multi sefi promovati din randul inginerilor, economistilor etc. in detrimentul ofiterilor proveniti din AdP.

Asta inearca sa sublinieze colegul pokemonu, intr-un mod putin mai sarcastic. :clip:

Peace! :beer:

Link to comment
 • Moderator

Dar ce, daca esti ofiter trebuie sa fii neaparat si sef? Da, are dreptate, sunt multi adusi din afara si s-a discutat de nspe mii de ori pe acest subiect in cadrul acestui forum. Insa nu inteleg de ce daca esti ofiter trebuie sa fii neaparat si sef? Ia exemplul celor de la CCO, majoritatea sunt ofiteri si nu sunt sefi...decat cativa care coordoneaza activitatea. Ma rog. Oricum, pentru un absolvent al AdP cum se prezinta pokemonu, ar trebui sa stie a scrie corect pe un forum, ca doar a dat gramatica limbii romane la admitere, nu-i asa pokemonu?

Edited by Kmcoio
 • Upvote 1
Link to comment

Kmocio, esti cam limitat. Ti se pare ca eu am pretentia sa fiu sef? ...din mentiunile mele anterioare asta ai dedus tu? Nu am raspuns provocarilor tale si vad ca tot o tii una si buna. Nu cred ca ma cunosti personal, nu ai de unde, nu ai frecventat scolile pe care le-am absolvit eu .....nu cred ca erai capabil...deci de unde atata inversunare din partea ta? Nu fii suparat .......promit ca nu-ti mai raspund. Cat despre gramatica limbii romane, lumineaza-ma matale ...fa o trimitere la greselile mele, mic critic literar ce esti matale :doh:

Edited by pokemonu
Link to comment
 • Moderator

Pokemonu, imi fac mea culpa pentru tot ce ti-am zis, din cauza temperamentului mai vulcanic ce ma caracterizeaza am cam sarit calul. Insa te-as ruga sa renunti la jigniri, nici tu nu ai nici cea mai vaga idee prin ce scoli am trecut eu sau ce capabilitati intelectuale am pentru a ma jigni. In rest, pace si numai bine! :emo-yessir:

Edited by Kmcoio
 • Upvote 4
Link to comment

Merci frumos, si eu am un temperament vulcanic...altfel imi alegeam profesia de preot, medic sau altele :lol: Scuze daca am facut si eu niste afirmatii mai dure , dar nu-mi place sa fiu facut mincinos aiurea. Numai bine :emo-yessir:

 • Upvote 4
Link to comment
 • 9 months later...

Poti te rog sa imi trimiti si mie numele cartilor (editura) la istorie, gramatica, engleza..nu stiu orice carte de pe care ai invatat si o consideri buna.Multumesc anticipat

Pe site la academie sunt multe cati, asi vrea sa le gasesc pe cele potrivite.

Link to comment
 • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.