Jump to content
POLITISTI.ro

Derogare pentru varsta

Postare recomandată

Publicat

salut,as vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa obtin la anul derogare pentru varsta. mentionez ca anul viitor voi implini 28 de ani. anul acesta am picat la campina la minge :(

Publicat (modificat)

Nu cred ca se mai dau derogari, mai ales la varsta. Nu stiu daca este cineva care poate sa iti spuna exact de pe acum daca da sau nu.

Vrei neaparat politie? Daca nu, atunci poti da la subofiteri la penitenciar la Targu Ocna. Ai aici conditiile de participare. Ai avut emotii incat ai picat la minge. La varsta ta fara sa te antrenezi ci doar genetic ai putea arunca mingea fara probleme cei 7 metri.

Modificat de Administrator
Eliminare link
  • Membru
Publicat

Inainte de a incepe un nou topic prima data folosesti motorul de cautare pe forum!

Aici s-a mai discutat acest lucru:

Publicat

multumesc Taio pentru raspuns. vreau doar in politie. sper sa gasesc o cale de a putea participa si la anul...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.