Jump to content
POLITISTI.ro

Examen medical


KoszovanDaniel
 Share

Recommended Posts

In ce consta mai exact  acel examen medical?

 

Am inteles ca te dezbraca si iti verifica si penisul,ar fi o problema daca am fost operat de fimoza?

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Stai linistit ca nu te dezbraca nimeni...te dezbraci tu singur!Pentru simplu fapt ca atunci cand medicul examinator iti spunea sa decalotezi si nu stiai ce inseamna decalotare in urma cu cativa ani te cadea la examenul medical!Sincer daca nu poti decalota nu stiu ,dar probabil ca te cadeau sigur ,insa avand in vedere ca te-ai operat cred ca nu este o problema pentru tine,asta daca sti ce inseamna!

Edited by cipri83
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

In anul acesta terminul  liceul si doresc sa optez pentru scoala de agenti de la Campina insa in ultimele 2 saptamani am fumat o data la cateva zile cam 1-2 cuie. (Nu-s dependent) Stiu ca se recolteaza probe de urina si as dori sa aflu in caz ca stie cineva daca acestea sunt teste anti drog sau daca sunt analize normale si e posibil sa-mi apara THC-ul in urina.

  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Eu cel puțin când am făcut analizele nu a trebuit să facă recoltări de urină. Crezi că profesia de polițist ți se potrivește ?

Link to comment
Share on other sites

Da, fac pregătire atât la romana cat si la engleza pentru a-mi marii șansele de intrare. A fost un caz izolat si am trecut la alt regim de alimentatie, beau multe lichide si alerg cam 2-3 kilometri pe zi pentru a scăpa de urmele de HTC.. M-am lăsat inclusiv de țigări de o săptămână. Eu am pus o intrebare. Dacă eu consider dacă mi se potrivește sau nu, e problema mea. Multumesc!

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Un viitor polițist ar trebui să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate.

Link to comment
Share on other sites

Reziduul de THC dispare din organism cam la 8-12 luni, cel de canepa cam la 4-6 luni. Imi pare rau pentru tine ...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Asta stiu si eu insa depinde de metabolismul fiecaruia si greutatea. Sunt slab si am metabolismul foarte rapid. 2 l de apa, ceai de merisoare, suc de afine, mult sport si sauna ar trebui sa ma curete pana la un nivel minim in care sa nu-mi mai detecteze metabolitii in ziua testului. Sunt de o saptamana la regimul asta si prima oara trebuie sa-mi rezolv cateva carii, apoi merg sa-mi fac si restul analizelor. Mai depinde si de cat de des ai fumat ceea ce la mine nu e o problema. Multumesc de raspuns.

Edited by KAERN
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.