Jump to content
POLITISTI.ro

Neoane in masina

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salutare tuturor.Inainte de a pune aceasta intrebare pe forum m-am documentat putin pe tema neoanelor.Da stiu,sunt ilegale iar daca ma prind politistii cu asa ceva imi iau talonul fara discutie.Insa eu vreau sa fac alt lucru si la aceasta intrebare nu am gasit raspunsuri pe internet.Eu vreau sa imi cumpar un set de neoane dar NU sa le pun sub masina ci sub scaunul de la sofer,cel din dreapta soferului dar si sub bancheta din spate si sa nu uit de portbagaj.Lumina neonului va bate in jos la picioare si nu va fi vizibil si nu ii va deranja pe ceilalti participanti la trafic (doar nu se ridica de pe scaun sa vada ca am eu neon sub scaune).La portbagaj neonul va bate doar in jos pentru a lumina boxele si ce mai am in portbagaj deci nici asa nu ii voi deranja pe ceilalti participanti la trafic.Asa ca va intreb...daca sa zicem un politist ma oprespte si observa ca am neoane sub scaune si in portbagaj imi va lua talonul? Si as putea sa ii dovedesc intr-un fel sau altul ca acele neoane NU afecteaza ceilalti participanti la trafic?Astept rapsuns.Multumesc mult.

Modificat de SplitSecond
Publicat

Multumesc pentru "jignirea gratuita".Nu vreau sa intram in discutii dar asa ca idee te sfatuiesc sa iti pastrezi cuvintele jignitoare pentru altcineva.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Dar nu te-a jignit cu nimic... inca nu ai neoanele puse, deci nu esti cocalarul anului...  :))

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat

Dar totusi nu inteleg care este farmecul sa pui neoane sub scaun???I-ati masina cu incalzire in scaun daca asta este ideea (in sensul in care neonul se incalzeste)...sau puneti o lumina mai puternica la becul de la plafon!

Sincer colegul meu Cristi ti-a spus acelasi lucru dar intr-un mod mai direct!

• Apreciez 1
Publicat

Daca imi pun o lumina mai puternica ma deranjeaza.Iar neonul ramane la temperatura constanta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.