Jump to content
POLITISTI.ro

actual judecator

Postare recomandată

Publicat (modificat)

timp de 5 ani am indeplinit functia de subinspector de politie (la judiciar) acum sunt judecator...am grad in rezerva?si daca da...militar sau de subinspector? ???ca nu prea inteleg cu demilitarizarea asta va multumesc

Modificat de agentblue
  • Displace 4
Publicat

Pai ca judecator nu stii ce spune legea cu privire la aceasta problema? Vai mama noastra! Daca intalnesti o asemenea speta in care se pune problema recunoasterii vechimii in sistemul de ordine si siguranta nationala?

Publicat

judec la sectia penala...nu sunt specializat in conflicte de munca...am 5 ani vechime...dar ma intereseaza gradul in rezerva...merci pentru jigniri oricum

• Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat (modificat)

Esti rautacios Marius.Poate isi imagineaza si el ca-i judecator :naughty:

Pai ce legatura are militarul cu subinspectorul? Una e sa fii politist, una e sa fii militar.

pai tu ca judecator agent blue nu intelegi ce-i cu demilitarizarea?

Cum naibii ai ajuns judecator?

Nu-i de mirare ca avem un sistem judiciar la pamant.

Pai sa zicem ca intrebarea pe care ai pus-o tu iti pica la testul de psihologie.

Ia zi tu acuma...ce raspundeai?ia raspunde singur la intrebarea pusa de tine, ca doar esti judecator.

Deci timp de cinci ani ai fost subinspector si de 5 ani judecator?!!! :hmmmt: Si mai apare mai sus si ceva legat de militar.

Si totusi ai spus ca nu prea intelegi cu demilitarizarea asta, deci tot intelegi ceva, acolo.ia raspunde , te rog, ce intelegi, putin, din notiunea de militarizare, aplicata la sistemul prezent?

Modificat de angelfire
  • Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

Dupa cum ati intuit si voi, nu e vorba de niciun judecator, e doar o clona.

Pe acest forum clonele sunt interzise.

clona.png

Publicat (modificat)

Asta cu siguranta nu-i judecator, prea s-a incurcat in idei... :ner:

Modificat de angelfire
  • Moderator
Publicat

Din Regulament:

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Inregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona".

:)

Publicat (modificat)

Nu ii inteleg pe unii oameni, de ce a trebuit sa iti faci atatea conturi agentblue?! daca ai vazut ca nu ai treaba pe acest forum trebuia sa incetezi sa mai postezi prostii de genul celor de mai sus. www.politisti.ro este un forum respectabil unde se discuta probleme pertinente si care au legatura cu profesia de politist. Daca vrei sa discuti probleme judectaoresti mai bine intreaba-ti colegii dumitale sau deschide dumneata un forum de genul www.judecatori.ro asta chiar ca o sa fie tare :ner:

Modificat de copman
  • Moderator
Publicat

Domnilor, degeaba vă mai adresați acelui comunitar frustrat, pentru că nu mai poate citi aici dacă i-a fost banat IP-ul.

Publicat (modificat)

Ma bucur ca am avut dreptate !!!!! Ceea ce am spus cu ceva timp in urma, intr-un post, s-a adeverit :

@ bestkyky - Cum este, am avut dreptate ? :emo-yessir:

Modificat de Eduard
Publicat

Mare ti-e gradina Doamne si multi...comunitari au sarit in ea.

Admin esti beton cu IP-ul...

Ce m-am mai distrat.Hyhyhy...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.