Jump to content
POLITISTI.ro

Scrisoare medicala

gabycryst

Recommended Posts

Ce imi trebuie pentru scrisoarea medicala de transfer ?      Si inca ceva  :emo-yessir:  Ne trebuie fier de calcat ?  :(

Edited by gabycryst

Pai la scoala zice ca trebuie de la medicul de familie,dar mi-a zis doctorita ca imi trebuie cerere tip de la scoala :-??

Deci trebuie sa ma duc la Centrul Medicat Judetean pentru cerere? 

Edited by gabycryst

Mie mi-a dat o adeverinta in care scrie ca m-a scos din evidenta pentru a-mi folosi in luarea in evidenta la SAPVLC. A zis ca are rol de negatie.

Pe langa lista pe care au postat-o pe site, ce ne mai recomandati sa luam cu noi la valiza?

Admisi_prezentare_2013.pdf

Edited by costi91

• Member

Pe langa lista pe care au postat-o pe site, ce ne mai recomandati sa luam cu noi la valiza?

Ti-ar prinde bine sa-ti iei ac si ata ( e posibil sa-ti cada vreun nasture), o icoana, rola pentru scame si un prelungitor deoarece aveti doar o priza in camera pe care o veti folosi 8-9 persoane.

Edited by radu189

• Member

Da, spre exemplu la mine in Craiova am fost la CAS si am facut o cerere de "negatie' (asa se numeste la casdj). Am luat raspunsul in cateva zile.

eu am sunat la scoala si mi-a zis ca trebuie sa cer o adeverinta in care sa scrie ca am fost scos din evidenta....dar doctorul nu vrea sa imi dea de nicio culoare fara o cerere stampilata de medicul de la scoala...ori e batuta in cap doctorita mea ori e BATUTA in cap .

• Member

Pai tu trebuie sa te retragi de la casa de asigurari practic, de la cea din judetul din care apartii. Eu asa m-am retras, m-am dus la casa de asigurari Dolj, am facut o cerere de "negatie" (sa fiu radiat de la medicul de familie), dupa cateva zile am primit raspunsul. Cel mai bine ar fii sa mergi la casa de asigurari de care apartii sa te interesezi pe tema asta. Mie medicul meu de familie mi-a zis ca nu exista asa ceva "Scrisoare de transfer", asa ca am mers la cas si m-am interesat. Faci cererea aia, te scoate din baza de date de la ei si-ti da o foaie la mana pe care o duci medicului de la scoala.

.

Edited by Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior. Este inutil şi interzis de regulamentul forumului. Mulţumesc pentru înţelegere

Pe mine m-a scos medicul de familie din evidenta. Am vazut cand umbla intr-un program pe laptop si modifica si acolo ca am fost scos din evidenta si luat in evidenta la SAPVLC.

• Member

Cred totusi ca difera de la judet la judet.

Edited by Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior. Este inutil şi interzis de regulamentul forumului. Mulţumesc pentru înţelegere

Sper sa rezolv pana vineri :|    Multumesc pentru raspunsuri baieti !!!

Edited by gabycryst

gabycryst , la fel mi-a spus si mie medicul de familie cum ca mi-ar trebui intai de la medicul de la scoala o cerere , insa mi-a dat o adeverinta in care spune ca nu sunt in evidenta cu boli cronice si ca mi-a eliberat-o pentru a-mi servi la inscriere la scoala de politie , sper ca e de ajuns pt ca medicul meu e prea batut in cap ca sa inteleaga.

Din cate stiu eu adeverinta in care scrie ca n-ai boli cronice ti-o cere la inceperea examinarii medicale. Tu ai mai dat una la inscriere.

• Member

@Madalin, nu cred ca o sa-ti fie de ajutor acea adeverinta, tie ti se cere sa nu mai figurezi in baza de date a medicului tau de familie, peantru a putea sa fii inscris la noul medic. Ce ti-a dat tie medicul de familie ai mai dus deja, la dosarul de inscriere.

Eu am luat adeverita medicala de la medicul de familie in care scrie ca am fost scos din evidenta lui.Am sa dau un telefon maine la scoala sa intreb daca e buna aia sau trebuie sa trec pe la cas.