Jump to content
POLITISTI.ro

Scrisoare medicala

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ce imi trebuie pentru scrisoarea medicala de transfer ?      Si inca ceva  :emo-yessir:  Ne trebuie fier de calcat ?  :(

Modificat de gabycryst
  • Moderator
Publicat

Trebuie să mergi la Centrul Medical ce deserveşte unitatea de unde pleci.

Publicat (modificat)

Pai la scoala zice ca trebuie de la medicul de familie,dar mi-a zis doctorita ca imi trebuie cerere tip de la scoala :-??

Deci trebuie sa ma duc la Centrul Medicat Judetean pentru cerere? 

Modificat de gabycryst
Publicat (modificat)

Mie mi-a dat o adeverinta in care scrie ca m-a scos din evidenta pentru a-mi folosi in luarea in evidenta la SAPVLC. A zis ca are rol de negatie.

Pe langa lista pe care au postat-o pe site, ce ne mai recomandati sa luam cu noi la valiza?

Admisi_prezentare_2013.pdf

Modificat de costi91
  • Membru
Publicat (modificat)

Pe langa lista pe care au postat-o pe site, ce ne mai recomandati sa luam cu noi la valiza?

Ti-ar prinde bine sa-ti iei ac si ata ( e posibil sa-ti cada vreun nasture), o icoana, rola pentru scame si un prelungitor deoarece aveti doar o priza in camera pe care o veti folosi 8-9 persoane.

Modificat de radu189
  • Membru
Publicat

Da, spre exemplu la mine in Craiova am fost la CAS si am facut o cerere de "negatie' (asa se numeste la casdj). Am luat raspunsul in cateva zile.

Publicat

eu am sunat la scoala si mi-a zis ca trebuie sa cer o adeverinta in care sa scrie ca am fost scos din evidenta....dar doctorul nu vrea sa imi dea de nicio culoare fara o cerere stampilata de medicul de la scoala...ori e batuta in cap doctorita mea ori e BATUTA in cap .

• Membru
Publicat (modificat)

Pai tu trebuie sa te retragi de la casa de asigurari practic, de la cea din judetul din care apartii. Eu asa m-am retras, m-am dus la casa de asigurari Dolj, am facut o cerere de "negatie" (sa fiu radiat de la medicul de familie), dupa cateva zile am primit raspunsul. Cel mai bine ar fii sa mergi la casa de asigurari de care apartii sa te interesezi pe tema asta. Mie medicul meu de familie mi-a zis ca nu exista asa ceva "Scrisoare de transfer", asa ca am mers la cas si m-am interesat. Faci cererea aia, te scoate din baza de date de la ei si-ti da o foaie la mana pe care o duci medicului de la scoala.

.

Modificat de Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior. Este inutil şi interzis de regulamentul forumului. Mulţumesc pentru înţelegere
Publicat

Pe mine m-a scos medicul de familie din evidenta. Am vazut cand umbla intr-un program pe laptop si modifica si acolo ca am fost scos din evidenta si luat in evidenta la SAPVLC.

• Membru
Publicat (modificat)

Cred totusi ca difera de la judet la judet.

Modificat de Catalin
Te rog nu mai cita postul anterior. Este inutil şi interzis de regulamentul forumului. Mulţumesc pentru înţelegere
Publicat (modificat)

Sper sa rezolv pana vineri :|    Multumesc pentru raspunsuri baieti !!!

Modificat de gabycryst
Publicat

gabycryst , la fel mi-a spus si mie medicul de familie cum ca mi-ar trebui intai de la medicul de la scoala o cerere , insa mi-a dat o adeverinta in care spune ca nu sunt in evidenta cu boli cronice si ca mi-a eliberat-o pentru a-mi servi la inscriere la scoala de politie , sper ca e de ajuns pt ca medicul meu e prea batut in cap ca sa inteleaga.

Publicat

Din cate stiu eu adeverinta in care scrie ca n-ai boli cronice ti-o cere la inceperea examinarii medicale. Tu ai mai dat una la inscriere.

• Membru
Publicat

@Madalin, nu cred ca o sa-ti fie de ajutor acea adeverinta, tie ti se cere sa nu mai figurezi in baza de date a medicului tau de familie, peantru a putea sa fii inscris la noul medic. Ce ti-a dat tie medicul de familie ai mai dus deja, la dosarul de inscriere.

Publicat

Eu am luat adeverita medicala de la medicul de familie in care scrie ca am fost scos din evidenta lui.Am sa dau un telefon maine la scoala sa intreb daca e buna aia sau trebuie sa trec pe la cas.

• Membru
Publicat

Ti-am mai zis, depinde de la judet la judet. Daca sunt mai in urma cu tehnologia, pot da si ei adeverinta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.