Jump to content
POLITISTI.ro

Acte Germania pierdute

Postare recomandată

Publicat

Am cumparat o masina adusa din germania de un roman, acesta a scos doua randuri de numere rosii din bucuresti. dupa ce am cumparato de la el am pierdut actele din germania, respectiv brief mare, brief mic si act vanzare-cumparare intre el si neamt. totusi am copie dupa briefuri, brief mare tradus in romana si contract neamt-roman tradus in romana( acte ce mi-au trebuit sa imi scoata romanu fiscalu).   Ce pot face ca sa inscriu masina in romania?

Publicat

Mergi la Serviciul Inmatriculari Auto si solicita inmatricularea autoturismului mentionand ca ai pierdut documentele autoturismului. La primirea unui raspuns de la autoritatie din Germania vei putea inmatricula definitiv autoturismul. Verificarile pot dura o luna, doua, trei in functie de cat de repede raspund nemtii la solicitarea autoritatilor din Romania.

• Apreciez 1
Publicat

Multumesc pentru informatii.

In toata aceasta perioada voi mai putea circula cu masina tinand cont de faptul ca am scos ultimul rand de nr. rosii.? Si de ce acte as avea nevoie sa merg la inmatriculare, este cumva nevoie sa fac r.a.r. inainte si sa am cartea masini pe romania?

Publicat

Detaliile le vei stabili la Serviciul Inmatriculari Auto tu mergi la ei si anunta-i ca ai pierdut documentele.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.