Jump to content
POLITISTI.ro

Recunoastere permis spaniol pe teritorul UE

Postare recomandată

Publicat

Salutare am si eu nevoie de ajutorul dvs. detin un permis eliberat de politia spaniola pentru mai multe categorii de vehicule am obtinut in Romania atestatele de transport marfa, agabaritic si ADR-ul aceste atestate sant valabile in statele membre cu permisul spaniol avand in vedere ca pe atestate este trecut numarul permisului de conducere valabil?

Pun aceasta intrebare dintr-un motiv bine intemeiat am gasit de lucru la o firma de transport romaneasca care lucreaza preponderent in Italia si mi-sa spus ca trebuie sa imi preschimb permisul cu unul romanesc pentru ca nu pot circula in Italia cu permis spaniol si atestatele facute in Romania desi amandoua statele sant in U.E. ESTE ADEVARAT SAU ESTE VORBA DE NEINCREDEREA IN VALABILITATETEA ACESTUI PERMIS? :hmmmt:

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile DVS.

• Moderator
Publicat

Atestatul de transport marfă l-ai obţinut în baza permisului de conducere eliberat de autorităţile spaniole?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.