Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Cum ma apar?


Ionut20
 Share

Question

Buna ziua!

 

O intamplare reala: Mergeam cu inca doi prieteni spre casa si in drum ne intalnim cu un grup de 7 persoane. Unul dintre prieteni avea o sapca care o purta intr-o parte si cand ne-am apropriat de ei au inceput sa isi bata joc de el. Noi nu i-am bagat in seama, nefiind atenti la ce zic ei, prietenul cu sapca incepe sa rada inlegatura cu ce vorbeam. Acestia au crezut ca rade de ei si imediat au venit sa il bata, si nu numai pe el, insa amicul meu a fost batut binisor (nu asa de tare sa ajunga la spital, ci doar i-au deformat fata si i-au crapat spranceana). Am sunat la politie dupa, dar nu s-a aflat cine sunt agresorii.

 

Intrebarea mea este: Eu ce pot sa port la mine (legal) ca sa ma apar de primatele astea fara creier, avand in vedere ca eu am reusit sa fug ?( in afara de pistol cu gloante de cauciuc)

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Pana cand se va respecta constitutia si vom fii toti egali in fata legii nu poti spera la mai mult de o plesnitoare cu bile de cauciuc, alea cu glont in afara de politie, armata, servicii secrete (aici mi se pare normal sa detina arme) mai au dreptul doar niste categorii de privilegiati cum ar fi fostii demnitari magistratii si altele de genul, ceea ce mie mi se pare o discriminare, eu imi doresc un regim al armelor ca in SUA, pentru ca infractorul face rost cand vrea de o arma letala si stiind ca tu nu poti avea decat o plesnitoare cu bile are mult curaj, dar daca ar stii ca exista posibilitatea ca bunicuta sa scoata de la bracinari un Colt s-ar gandii de doua ori

 • Upvote 2
 • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Spray iritant-lacrimogen cu extract din ardei iute (Oleoresin Capsicum).

Este legal, nu costa mai mult de 20 ron, nu-ti trebuiesc acte si il folosestI DOAR LA AUTOAPARARE!

Se gaseste la orice magazin de arme si munitii.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

 Eu ce pot sa port la mine (legal) ca sa ma apar de primatele astea fara creier, avand in vedere ca eu am reusit sa fug ?

 

adidasi performanti.

prietenul de ce n-a fugit cu tine?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Pentru pistol cu bile de cauciuc ai nevoie de permis port-arma.

Ca sa n-ai probleme iti poti achizitiona un KO Pepper Spray, de preferat sa fie FOG fiindca nu trebuie sa ai "precizie" ca sa-ti nimeresti fata, la KO JET ai nevoie de precizie, dar actioneaza chiar si pana la 4 m, FOG doar la 2 metri.

 

Gasesti la orice magazin de vanatori si pescari.

 

Costa 11 Lei, atat a costat la mine, un NATO FOG, am dat putin in aer liber apoi am intrat in acea "arie", a inceput sa ma usture in gat ca dracu, dupa care am stranutat intruna.

Edited by DaLy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.