Jump to content
POLITISTI.ro

Serviciul de Informatii Externe

Postare recomandată

Publicat

Dragi colegi, cine poate sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu anumite aspecte referitoare la acest serviciu? Orice detalii sunt binevenite.

De fapt, ma intereseaza concret daca as aplica pentru aceasta institutie voi fi nevoit sa imi incetez raporturile de serviciu cu MAI?

Intreb acest lucru fiindca pe siteul lor http://www.dci.ro/index.html la rubrica "repere organizationale" se stipuleaza urmatoarele :

Personalul instituţiei se compune din cadre militare, militari angajaţi pe bază de contract, respectiv soldaţi şi gradaţi voluntari, şi salariaţi civili (art. 13 din Legea 1/1998 privind organizarea şi funcţionarea SIE).
Cadrele militare ale SIE au toate drepturile şi obligaţiile prevăzute pentru militarii Armatei Române de reglementările legale, statutul şi regulamentele militare. Ele sunt constituite în corpuri militare, conform nivelului de pregătire şi gradelor deţinute, respectiv ofiţeri (studii superioare), maiştri militari şi subofiţeri (studii medii). 
Soldaţii şi gradaţii voluntari constituie un corp distinct de personal militar, angajat pe bază de voluntariat pe o perioada determinată. 
Salariaţii civili se supun prevederilor Codului muncii precum şi celorlalte prevederi desprinse din Legea SIE şi regulamentele instituţiei.

Va multumesc frumos.

• Moderator
Publicat

Tu unde crezi ca te-ai incadra intre categoriile enumerate?

• Membru
Publicat

E destul de simplu, la mintea cocosului si "la vedere":

1. Intra pe site-ul institutiei

2. Completeaza datele cerute.

3. Daca vei fi contactat du-te la interviu/examen

4. Daca vei fi acceptat si esti hotarat, iti dai demisia si tra, la, la...

Nu uita ca vei plati scolarizarea!

Cu siguranta vei gasi numai lapte si miere acolo :-)

Bafta!

Publicat

Taio, da-mi voie sa iti spun ca esti un visator, si sper sa nu mi-o iei in nume de rau... Dupa cum spunea si Ecou, primul pas este sa completezi datele si sa trimiti aplicatia. Poti fi contactat dupa o luna, 6 luni, un an sau doi, sau niciodata. Pacat ca nu suntem in aria privata. Oricum, da, ai fi incadrat cadru activ in MapN. Iar rigorile si privatiunile cu care ai avea de a face sunt de n ori mai mari decat ce ai acum.

• Membru
Publicat

Taio, da-mi voie sa iti spun ca esti un visator, si sper sa nu mi-o iei in nume de rau... Dupa cum spunea si Ecou, primul pas este sa completezi datele si sa trimiti aplicatia. Poti fi contactat dupa o luna, 6 luni, un an sau doi, sau niciodata. Pacat ca nu suntem in aria privata. Oricum, da, ai fi incadrat cadru activ in MapN. Iar rigorile si privatiunile cu care ai avea de a face sunt de n ori mai mari decat ce ai acum.

Dragule, nu scufunda barcile.

SIE n-are treaba cu MAPN-ul!

Singura asemanare rezida in statutul militar - Legea 80, bla, bla...

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Pacat ca nu suntem in aria privata.

Pai, mergeti in aria privata :D

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.