Jump to content
POLITISTI.ro

Proces verbal, declaratie la politie

raz9

Recommended Posts

Buna ziua, spuneti-mi va rog cum se rezolva o plangere ? Ce inseamna o declaratie data la Politie ? Imi afecteaza cu ceva acea declaratie data la politie viitorul profesional? Mentionez ca nu am avut niciodata treaba cu Politia. Sau un proces verbal imi afecteaza cu ceva viitorul profesional ?

Va multumesc ! Astept raspunsul dumneavoastra.

S-a spart un geam la casa si a fost chemata politia( tatal meu, pensionar a chemat politia), nu stiu ce au scris acolo in procesul verbal - nu ma pricep, eu oricum am inlocuit geamul. Are vreo treaba Politia cu faptul ca mi se sparge un geam la casa ? Adica se baga politia in casa omului ? Si referitor la declaratie-mama mea a fost la politie sa-mi faca plangere, nu stiu ce vor de la mine, precizez ca eu sunt adult am 28 de ani, si mi-a zis politistul sa scriu pe o coala de hartie o declaratie, dar am scris in acea declaratie doar datele personale, si nu mai stiu exact ce, ca atunci eram foarte suparat,ideea era ca cica sa ma comport frumos cu membrii familiei, asta mi-a zis politistul respectiv.

• Moderator

nu stiu ce vor de la mine, precizez ca eu sunt adult am 28 de ani

Eu cred ca vor sa iti faci un rost in viata si sa nu mai stai langa mami si tati, iar daca stai sa ii respecti si sa nu le mai faci probleme.

• Upvote 2

Cum adica sa nu mai stau langa mami si tati ? Adica la ce te referi ? Nu le-am facut nici o problema. Adica sa inteleg ca daca o persoana imi vorbeste urat si ma injura ii da tot dreptul legal sa faca lucrul acesta ? chiar daca e mama, tata, unchi, matusa ? sau nu exista lege in acest sens ? Pe dvs. daca v-ar injura cineva cum a-ti proceda ? Va multumesc ! Ideea era daca acele proces verbal, declaratie imi strica imaginea pe viitor ???? sau imi afecteaza in vreun fel cu ceva ???? Precizez inca o data ca nu am avut treaba cu politia in viata mea !!! Adica sunt un om care imi vad de viata mea. Multumesc anticipat, daca poate cineva sa imi raspunde la acest lucru.

• Downvote 1
  • Moderator

Daca mai continui sa le faci probleme parintilor, poti fi decazut din drepturi, dat afara din casa lor si adio mostenire.

Va trebui sa le ceri scuze parintilor si sa le promiti ca nu vei mai repeta manifestarile violente.

• 2 weeks later...

Pt raz9:ai 28 de ani zici?pt viitor inainte de a semna orice hartie citeste inainte sa semnezi!ok?parintii trebuie respectati,schimba si geamul,nu te leaga nimeni pt asta!zi buna!