Jump to content
POLITISTI.ro

Manuale istorie? :P

BbBbBb

Recommended Posts

Bine v-am gasit.Sunt noua pe aici si sunt clasa a 12-a ...iar alegerea mea este Academia de Politie si vreau sa stiu care sunt cele mai bune manuale pentru admitere la istorie.Este destul de greu avand in vedere ca sunt la profil mate-info dar incerc sa le fac pe toate.

Sper sa ma ajutati cu niste raspunsuri! :D

Salut

Si eu sunt tot la Mate-Info, clasa a 11-a. As vrea sa incep un pic mai devreme, avand in vedere ca e destul de mult de invatat.

blue1guardian, poti sa postezi numele manualelor dupa care ai invatat? Mersi.

• Member

http://www.academiadepolitie.ro/Facdepol/admitere/2010/documente/admitere2010_manuale_si_tematica.pdf

Aici sunt manualele, exact cum se cer pentru examenul de admitere.

Iar la istorie recomand cu încredere următoarea culegere de teste :

http://www.librarie.net/carti/119345/ISTORIE-CULEGERE-TESTE-PENTRU-ACADEMIA-POLITIE-2800-INTREBARI-TIP-GRILA

Sfatul meu : insistă pe întrebările de detaliu, "chichiţe" ( cazurile particulare ) ce apar în general la toate 3 disciplinele de admitere, şi, mai ales la istorie, răsfoieşte cărtile / materialul de studiu pentru a-ţi clarifica nelămuririle.

Dacă mai ai întrebări, contactează-mă cu încredere. :clip:

Multă baftă ! :emo-yessir:

Eu va sfatuiesc sa va orientati spre alt domeniu.... Cititi pe acest forum prin alte topice si veti ajunge la aceeasi concluzie. In prezent, si foarte probabil si in viitor, nu mai merita sa va sacrificati pentru a face munca de politist. Acest sacrificiu nu va va fi recunoscut nici de societate, nici de sefi si nici de catre Stat.

Buna tuturor! Daca doriti sa va pregatiti pentru admitere, v-as putea ajuta cu materiale la istorie,dupa care m-am pregatit si eu. Nu mai aveti nevoie de meditatii sau alte manuale. Eu una dupa ele m-am pregatit, si acum sunt studenta anul I :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Buna!

As vrea sa stiu daca are cineva sa imi vinda cartea Ludmilei Petrescu "2800 de teste grila"...cea de care a pomenit blue1guardian mai sus. Am cautat-o pe toate site-urile si se pare ca nu mai e disponibila. Pentru orice informatie, va rog sa imi lasati un mesaj, iar eu voi reveni cu datele mele personale si modul in care pot achizitiona cartea. Va multumesc!

• 1 year later...