Jump to content
POLITISTI.ro

Multumiri domnilor politisti

silvia17

Recommended Posts

Buna seara! As dori sa le multumesc domnilor politisti din Tg-Carbunesti care au fost de servici duminica noaptea pt. profesionalismul de care au dat dovada pt. a gasi o minora disparuta. Nu stiu cum se numesc sau daca au cont pe forum insa merita tot respectul nostru,al oamenilor pe care ii apara,asa cum merita toti politistii care isi fac treaba in tara asta. Probabil auziti des astfel de cuvinte,insa simteam nevoia sa le multumesc public pt. ca nu am mai avut timp,iar aici este locul perfect.

• Upvote 3

Am mai postat intr-un topic despre o fetita care are probleme in familie,iar duminica a plecat de acasa pe la ora 12.00,a venit la sora mea,pt. ca sunt colege si dupa o discutie cu directorul scolii unde invata s-a intors acasa. Nu stiu ce s-a intamplat pt. ca la 22.30-23.00 un domn politist a venit la noi sa ne intrebe daca stim ceva despre ea,daca mai are prieteni unde se putea duce si mi-a spus ca impreuna cu un coleg de-al dansului a mai dus-o odata acasa dupa-amiaza si ca a lasat un bilet in care dadea de inteles ca vrea sa se sinucida. Poate pentru acei domni politisti era doar o alta zi de munca,insa au castigat respectul meu pt. ca si-au dat tot interesul,mai ales ca nu erau din sat,nu cunosteau oamenii,era destul de tarziu,si au gasit-o in satul vecin. Pe mine m-au uimit unii oameni a doua zi,cand se dadeau destepti sfatuindu-i si pe altii sa nu-i mai ajute pe politisti pt. ca de asta sunt politisti,sa se descurce...O atitudine dezamagitoare.