Jump to content
POLITISTI.ro

Arma cu gloante oarbe

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut.As dori sa achizitionez o arma neletala.Aceasta  arma foloseste capse , nimic nu iese pe teava armei,e doar de sunet exact ca acele arme cu capse pentru copii doar ca arma e metalica si foloseste alt tip de capse.Trebuie  permis sau ceva asemanator pentru a detine arma? In linkul de mai jos este arma care doresc sa o achizitionez.

http://www.ebay.com/itm/KI-M9B-Blow-Mini-09-Blank-Firing-Replica-9MM-Gun-Black-Finish-NIB-/181208682232?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a30e10ef8

Filmulet cu capsele si modul in care trage arma.

Multumesc anticipat.

Modificat de Odessa
Publicat (modificat)

este o jucarie pentru copii, dar imita un fizic un pistol real.

sincer, mi se pare destul de scumpa, am vazut pistoale din astea mult mai ieftine intr-un lant de magazine national(carrefour).

Modificat de boxerbull
Publicat

nu e chiar jucarie, este un pistol starter pentru curse (atletism de exemplu). aveam si eu unul, nici nu mai stiu pe unde e... dar nici nu am idee de unde pot lua capse pentru el... 

Publicat

nu cunosc strict regimul lor, insa iti pot spune ca o gramada de asemenea obiecte, se regasesc pe listele de corpuri delicte si nu similare ci IDENTICE!

• 9 ani mai târziu...
Publicat

Pistolul cu gloanțe oarbre . Se încadrează la arme neletale?

Îl poți avea asupra ta doar cu permis de armă neletală?

• Moderator
Publicat

1. Depinde, poate sa fie si "la letale" 

2.Da (sau letala)

Diferența o face muniția, nu destinația (categoria) armei

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.