Jump to content
POLITISTI.ro

Talon Pierdut


Balin
Go to solution Solved by 25tess,

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Luni am achizionat o masina, am intocmit toate actele cu fostul propietar, am primit fiscal, talon, cartea masinii , etc. Toate actele care trebuiau.

 

In momentul in care am terminat cu actele, fostul prorietar a scris pe spatele talonului " Instrainat catre ... " totul ok.

 

Fiind din alt oras, ( nu bucuresti ) , nu am apucat sa ajung sa inmatriculez masina pe numele meu, iar astazi am observat cu mare tristete ca am pierdut talonul.

 

Cum pot proceda in aceasta situatie ? Doar cu ajutorul "fostului" proprietar pot scoate un nou talon din Pipera urmand procedura de aici http://www.prefecturabucuresti.ro/servicii-publice/273.html

 

? Sau mai exista vre-o metoda ?

 

Si de asemenea, am poze cu talonul pe telefon, in caz ca sunt oprit in trafic voi fii amendat pentru lipsa talonului? Proprietarul revine in Bucuresti pe 16 septembrie, iar eu am nevoie sa circul cu masina.

 

PS: Masina nu este luata de la samsari, si proprietarul om serios imi ofera ajutorul sa scot alt talon, dar ma simt aiurea sa pun omul pe drumuri pentru prostia mea :(

 

 

Multumesc pentru ajutor,

Alin.

Edited by Balin
Link to comment
  • Solution

Doar proprietarul in acte al autoturismului sau o persoana imputernicita de catre acesta poate solicita eliberarea unui nou certificat de inmatriculare.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.