Jump to content
POLITISTI.ro

Talon Pierdut

Mergi la răspuns Răspuns oferit de 25tess,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Luni am achizionat o masina, am intocmit toate actele cu fostul propietar, am primit fiscal, talon, cartea masinii , etc. Toate actele care trebuiau.

In momentul in care am terminat cu actele, fostul prorietar a scris pe spatele talonului " Instrainat catre ... " totul ok.

Fiind din alt oras, ( nu bucuresti ) , nu am apucat sa ajung sa inmatriculez masina pe numele meu, iar astazi am observat cu mare tristete ca am pierdut talonul.

Cum pot proceda in aceasta situatie ? Doar cu ajutorul "fostului" proprietar pot scoate un nou talon din Pipera urmand procedura de aici http://www.prefecturabucuresti.ro/servicii-publice/273.html

? Sau mai exista vre-o metoda ?

Si de asemenea, am poze cu talonul pe telefon, in caz ca sunt oprit in trafic voi fii amendat pentru lipsa talonului? Proprietarul revine in Bucuresti pe 16 septembrie, iar eu am nevoie sa circul cu masina.

PS: Masina nu este luata de la samsari, si proprietarul om serios imi ofera ajutorul sa scot alt talon, dar ma simt aiurea sa pun omul pe drumuri pentru prostia mea :(

Multumesc pentru ajutor,

Alin.

Modificat de Balin
  • Soluţie
Publicat

Doar proprietarul in acte al autoturismului sau o persoana imputernicita de catre acesta poate solicita eliberarea unui nou certificat de inmatriculare.

Publicat

Am inteles partea cu talonul.

Dar legat de a doua intrebare ? Voi fii amendat daca sunt tras pe dreapta pentru lipsa talonului ?

Multumnesc.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.