Jump to content
POLITISTI.ro

Obiect contondent usor rezistent si legal

Postare recomandată

Publicat

Am vazut stirea cu copilul omorat de caini azi intr-un parc, ei bine am o intrebare cum merg pe bicicleta, am nevoie de una bucata obiect contondent anti caini agresivi, avand in vedere ca aparatele cu ultrasunete nu fac fata, ideea e sa fie un obiect usor ca si greutate, daca se poate extensibil ca sa il car usor in rucsac cu care sa ii pun pe fuga pe domnii catelusi, deocamdata sunt dotat cu bocanci de lucru cu bombeu metalic, ma gandesc poate exista ceva gen baston telescopic din fibra de sticla, pentru a nu fi considerat arma alba dar sa fie eficient in fata cainilor pt ai tine la distanta. Vreau doar solutii legale.

Publicat

si le sufli niste aer in mufa... :) 

acum fara gluma, ma indoiesc ca exista ceea ce  vrei tu si sa nu fie considerat arma alba.... ma rog... acum depinde cum te orientezi.... poti sa cari o racheta de tenis cu tine... 

Publicat

din cate imi amintesc, erau acele pompe de bicicleta facute din plastic, extensbile.

sincer, habar nu am daca mai sunt pe piata, dar intr-o astfel de situatie cred ca s-ar dovedi destul de buna, mai ales ca manerul era facut dintr-un plastic mai dur.

Publicat (modificat)

Daca iti si place pescuitul iti recomand un bat de undita extensibil.Este rezistent, se fixeaza usor pe cadrul bicicletei si nici nu cred ca va starni prea mult interesul hotilor.

Modificat de 25tess
  • Moderator
Publicat

Sau o bucata de furtun, din cel folosit pe vremuri la instalatiile de gaz cu butelie, care avea insertie textila...

Publicat (modificat)

E trist că ajungem în asemenea situații. Păcat că administrația locală nu protejează corespunzător cetățenii. :( Înțeleg că sunt și vor fi mereu probleme cu oamenii. Dar o administrație să nu fie capabilă să țină sub control o specie dăunătoare de paraziți (și eu am câine) dar în contextul din București câinele lăsat pe străzi este o specie dăunătoare, precum șobolanul, gândacul de bucătărie și gândacul de Colorado. E trist, e groaznică situația. Pentru mine în mod special, deoarece copilul sfâșiat în lacul Tei semăna destul de mult cu mine, la vârsta respectivă. E groaznic să vezi așa ceva. De asta consider că în loc să întrebăm ce obiecte contondente avem drept să purtăm la noi, mai bine ne-am interesa cum să schimbăm legislația, astfel încât să garantăm protecția cetățenilor față de animale (față de oameni știu că e imposibil 100%).

Modificat de dumitruseverin
Publicat

După ce primarii au dovedit că au cheltuit fără rost şi cu nemiluita bani publici, finanţând gardienii publici de pomană, acum cel mai mare si mai tare primar din ţară vrea domnule să întrebe cetăţeanul plătitor de taxe, ce părere are. Unde se vor mai cheltuii o grămadă de bani aiurea.

Are aici o mostră a unui cetăţean plătitor de taxe şi cu drept de vot:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.