Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa lucrez in B.C.C.O.


GRO

Recommended Posts

Buna ziua,dupa cum bine am specificat in titlul postului,sunt interesat sa lucrez pentru politie,in compartimentul B.C.C.O.

Dar problema ,sau nu stiu daca chiar asta se numeste problema,dar sa o numim si asa este faptul ca nu prea stiu care sunt pasii de urmat.

Stie cineva sigur care sunt etapele pe care le voi parcurge pentru a ajunge sa lucrez acolo ?
In alta ordine de idei vreau sa stiu si in ce constau probele fizice,vreau sa stiu pentru testarea cunostiintelor ce materie trebuie sa pregatesc(o tematica,un exemplu ar fi excelent) si vreau sa stiu si care sunt criteriile pentru admitere,multumesc frumos.

 

Cine face off-topic pentru a posta glume de 2 lei,sau din necunostiinta de cauza am sa fac raport!

Cer seriozitate.

 

O zi placuta va doresc!

  • Downvote 9
Link to comment
  • Moderator

Înveţi şi dai examen la Academia de Poliţie - istorie, gramatică şi o limbă străină - 3 ani

Dacă în academie vei învăţa bine şi nu vei face prostii, îţi vei putea alege ca specializare CCO, iar după ce termini academia ai mari şanse să fii repartizat pe această linie de muncă. Aceasta este varianta cea mai rapidă.

Dacă dai examen la una dintre cele două Şcoli de Poliţie - gramatică şi o limbă străină - 2 ani, atunci după ce termini pentru o perioadă vei lucra la o secţie sau post de poliţie, iar dacă te remarci ca un poliţist cu "lipici la hoţi", o să apară inevitabil şi oportunitatea de a te muta pe o astfel de linie de muncă.

 

Pentru probe sportive, tematici şi alte detalii de acest gen foloseşte cu încredere funcţia de căutare a forumului.

  • Upvote 3
Link to comment

Poate politia nu e interesata sa lucrezi pentru ea :)

GRO, dupa cum ai scris ceea ce ai scris, areti de parca  esti "buricu` pamantului" si membrii acestei comunitati sunt la dispozitia ta sa-ti dea lamuriri. Ai auzit de :" va rog"?

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.