Jump to content
POLITISTI.ro

Master de Criminalistica


sundayrose

Recommended Posts

Buna! 

As vrea sa stiu parerile voastre despre Masterul de Criminalistica din cadrul Universitatii "Gheorghe Cristea", Bucuresti.

 

Ca profesori, ii avem pe Lazar Carjan, Tudorel Butoi, Constantin Duvac, Gabriel Tiru, Constantin Draghici si Vasile Lapadusi.

 

Sunt in anul 1 si as vrea sa stiu daca cunoasteti persoane care au urmat acest Master, daca au fost multumiti, i-a ajutat masterul in cariera profesionala....

 

Mai pe scurt, daca e un Master care e "vazut bine", chiar daca e la o facultate privata:)

 

Multumesc!

 

 

Link to comment
  • Moderator

Ăăă.... Gheorghe ăsta e un fel de Spirtu Hamlet? Iar tu ești cumva...ce ești, de fapt? Că nu știm despre ce și cu cine vorbim.

Link to comment

Da...Gheorghe asta e mai ceva ca Spiru. Din ce am inteles de la profesori, singurul motiv pentru care masterul are loc in cadrul acestei Univ., este deoarece ei cer cea mai mica taxa anuala la studenti...

 

Eu sunt cineva care va studia acolo:) Nu ma mandresc cu locatia dar vreau sa stiu cate ceva despre Master... pe multe site-uri am citit ca este cel mai bun Master in Criminalistica deoarece nu inveti de la niste profesori, inveti de la experti cu o vasta experienta si se face foarte multa practica.

Edited by sundayrose
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.