Jump to content
POLITISTI.ro

Master de Criminalistica

Postare recomandată

Publicat

Buna! 

As vrea sa stiu parerile voastre despre Masterul de Criminalistica din cadrul Universitatii "Gheorghe Cristea", Bucuresti.

Ca profesori, ii avem pe Lazar Carjan, Tudorel Butoi, Constantin Duvac, Gabriel Tiru, Constantin Draghici si Vasile Lapadusi.

Sunt in anul 1 si as vrea sa stiu daca cunoasteti persoane care au urmat acest Master, daca au fost multumiti, i-a ajutat masterul in cariera profesionala....

Mai pe scurt, daca e un Master care e "vazut bine", chiar daca e la o facultate privata:)

Multumesc!

• Membru
Publicat

Ăăă.... Gheorghe ăsta e un fel de Spirtu Hamlet? Iar tu ești cumva...ce ești, de fapt? Că nu știm despre ce și cu cine vorbim.

Publicat (modificat)

Da...Gheorghe asta e mai ceva ca Spiru. Din ce am inteles de la profesori, singurul motiv pentru care masterul are loc in cadrul acestei Univ., este deoarece ei cer cea mai mica taxa anuala la studenti...

Eu sunt cineva care va studia acolo:) Nu ma mandresc cu locatia dar vreau sa stiu cate ceva despre Master... pe multe site-uri am citit ca este cel mai bun Master in Criminalistica deoarece nu inveti de la niste profesori, inveti de la experti cu o vasta experienta si se face foarte multa practica.

Modificat de sundayrose

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.