Jump to content
POLITISTI.ro

Problema schimbare proprietar auto.

Postare recomandată

Publicat

Va rog sa ma ajutati cu o problema. am fost cu un prieten sa cumpere o masina...au facut actele dar era o problema.sa fiu mai inteles, am cumparat masina de la domnul X care o cumparase de la dl. Y.au facut contractul,dl. Y ia dat fiscalul si tot ce trebuia.Dl. X a facut identificarea dar nu a apucat sa o treaca pe el decat la primarie,in certificatul de immatriculare este tot dl. Y. eu am cumparat masina am facut ctul de vanzare-cumparare,mi-a dat actele si fiscalul lui DL. Y. urmand sa imi trimita fiscalul lui. Astazi m-a sunat ca a fost la primarie dar nu a reusit nimic deoarece are o amenda de platit in valoare de 2000 ron, si mi-a spus sa mai las masina pe el cateva luni pana reuseste sa plateasca amenda.Problema e ca in certificat este trecut tot DL. Y nicidecum DL. X. apoi a incercat sa ma abureasca sa merg sa ii dau actele sa o treaca mai intai pe numele lui si apoi sa o trec eu pe mine.Concluzia este ca, contractul este facut intre mine si Dl. X dar in certificat este DL.Y .El doar a radiato de la primarie si a trecuto pe numele lui atat. Ce pot face eu in cazul asta? Sper ca nu am batut campii prea tare si m-am facut cat de cat inteles.Va rog sa ma ajuitati cu un raspuns  cat de repede posibil daca puteti.

Publicat

Ainevoie de certificat fiscal de la dl. X. Si cum cred ca nu o sa il obtii prea curand intrucat cei 2000 de lei nu se platesc usor , te indrum sa te adresezi instantei de judecata. Nu trebuia sa cumperi masina pana nu obtineai certificatul fiscal.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.