Jump to content
POLITISTI.ro

Subiecte anii anteriori Cluj

Postare recomandată

Publicat

Bună tuturor. Scuzați-mi îndrăzneala, dar îmi poate spune cineva unde pot găsi subiecte din anii anteriori, care s-au dat la Cluj? Site-ul lor e destul de incomplet, iar internetul nu-mi oferă niciun răspuns :-??.

Mulțumesc anticipat,

Dora

Publicat

Nu prea ai de unde. Numai daca gasesti un manual de pregatire pentru admitere.Din cate stiu ar trebui sa fie subiectele din anii anteriori.

Publicat

Mersi mult, baieti. Cipri,daca zici ca sunt similare, e perfect ;), dar din ce am auzit de la prieteni trecuti prin admiterea asta, subiectele de la Cluj au doar 3 variante de raspuns, si modul de enuntare e putin diferit :-??...acuma, ramane de vazut

• Membru
Publicat

Dorisy cand am dat eu admitere in 2005 la Cluj,subiectele au fost la fel cu cele de la Campina!

• Membru
Publicat

Subiectele de la Cluj le gasesti intr-o carte publicata de catre ei. Cartea o poti achizitiona de la Scoala.  Cele doua unitati de invatamant au subiecte diferite.

Publicat

Cum ziceam, pareri impartite...Cipri, se pare ca s-a modificat cate ceva din 2005. cs777,mersi de pont, o sa ma interesez de acea carte :). Pana atunci, pregatire intensa, ca mai e putin.

Publicat

Din 2011, la  examenul de admitere s-au introdus cate 4 raspunsuri la intrebari. In 2010 si 2009 erau cate 3, din cate stiu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.