Jump to content
POLITISTI.ro

Inselaciune si instigare la prostitutie

Postare recomandată

Publicat

Am mare nevoie de ajutor. Am fost folosi-ta , prosti-ta si minti-ta in ultimul hal. Ca sa explic mai bine am o relatie de 8 ani cu un barbat care din cite stiu eu de la el este departit de sotia lui 9 ani. in tot acest timp eu am muncit si toti banii pe care ii face-am ii trimite-am lui in ideea ca ne construim o casa sau un viitor impreuna. Acum o saptamana am primit cateva mesaje, de la o persoana care nu o cunosc, in care imi spune-a ca iubitul meu si sotiea lui sau impacat de foarte multi ani si ca au trait boiereste pe spatele meu si pe banii mei , etc... As vrea sa stiu daca am sanse sa imi recuperez banii pe care eu i-am trimis. Pot sa demonstrez ca i-am trimis pentru ca am pastrat chitantele de la WESTERN UNION.

• Displace 4
Publicat

TREABA POLITIEI E CA AM FOST INSELATA CE UN BARBAT CARE PRETINDE-A CA MA IUBESTE , M-A CONVINS SA MERG CU EL IN SPANIA SI CAND AM AJUNS ACOLO AM AFLAT CAM CE TREBUIA SA FAC ( PROSTITUTIE) SI CU IDEEA CA INCERCAM SA CONSTRUIM O CASA SI O FAMILIE IMPREUNA AM ACCEPTAT. EU ACUM AM AFLAT CA AM FOST MINTITA SI FOLOSITA SI CA TOTI BANII MEI I-A MANCAT CU SOTIA LUI DE CARE EU STIAM CA ESTE DESPARTIT. CHIAR NU POT SA FAC NIMIC OARE??????????

• Displace 5
  • Membru
Publicat

De ce urli la noi? Ai impresia că vorbeşti cu peştele tău sau care e treaba? Adică te-ai dus de bună voie la produs, peştele a găsit altă peştoaică şi acum faci gura mare pe un forum al poliţiştilor? Nu ţi-e ruşine? Nu e deloc treaba poliţiei, pentru că nu este vorba de înşelăciune în sensul prevăzut de legea penală.

• Membru
Publicat

Cu banii e ceva mai dificil, fapta nefiind in vreun fel insealciune. In functie de particularitatile spetei poate fi vorba de proxenetism. Mergi la politie, povesteste tot si vezi daca exista vreo fapta penala.

PS: Nu mai scrie cu majuscule, nu e ok. Dai impresia ca tipi, si nu esti in postura asta.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Te sfătuiesc să mergi urgent la poliţie şi să depui o plângere în scris.

Art. 329 din Codul Penal

Proxenetismul

Îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către o persoană se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

[...]

Banii, valorile sau orice alte bunuri care au servit sau au fost destinate să servească, direct sau indirect, la comiterea infracţiunii prevăzute la alin. 1-3 şi cele care au fost dobândite prin săvârşirea acesteia se confiscă, iar dacă acestea nu se găsesc, condamnatul este obligat la plata echivalentului lor în bani.

• Apreciez 2
Publicat

Dar acest individ care te-a "determinat" sa te prostituezi, nu ti-a spus in acesti 8 ani de munca asidua si cand sa te opresti? Las-o balta ca daca ai procedat asa cum spui, inseamna ca ai fost foarte naiva. Nu ai facut nimic din constrangere, din ce spui tu erai singura in Spania si te puteai opri oricand, insa tu ai ales acel mod de viata. Banii dati nu ii poti recupera decat daca il actionezi in judecata si probezi sumele de bani inaintate, restul este CAN-CAN.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Daca ati sti cate sunt prostite asa...

Nu-i asa ca tipul conduce un BMW ?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

A-m citit cea-i scris si mia-m distrus cativ-a neuroni...dar cum a scris si Marius...dut-e l-a politie si depune o plangere 

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Imi cer scuze , nu am avut intentia sa tip..... sunt incepatoare si nu stiu cum functioneaza un forum. Am intrat pentru ca am nevoie de ajutor , de o idee , nu stiu ce sa fac. El inca nu stie ca eu am aflat ca si-a batut joc de mine. Si eu m-am gindit sa ma duc la politie.... dar imi este teama de ce va urma. Da conduce un BMW ( luat cu banii mei) si acum am aflat ca are si apartament unde unde sta cu sotia lui. din cate am inteles sunt foarte atenti sa nu fie vazuti impreuna ca sa nu aflu eu. Amandoi sunt bagati intreaba asta. in paranteza este inul din mesje-le pe care le-am primit (nu uita ca masina nu o tine la adresa pe care ti-am dat-o ci seara o lasa la maica sa la bloc . mai tine cont ca pt ei esti f importanta financiar vorbind si au f mare grija cand ies impreuna in eventualitatea in care ar fi vazuti de cineva apropiat tie. iti urez succes si ma bucur f mult daca am reusit sa te ajut).

• Membru
Publicat

Poi ce sa zic...mai asteapta o perioada sa vezi ce si cum.

Daca vrei sa rezolvi ceva mergi la politie si explica ce se intampla. Nu-ti imagina ca cineva va intra peste sotul tau in casa, ii va da o "lectie" si ii va lua banii pe care ia-i "muncit" tu.

Ai fost foarte naiva, e timpul sa nu mai fii, dar asta tine doar de tine.

• Membru
Publicat (modificat)

Draga incepatoare-o...in tara aveai cumva acelasi job?Ai mai putine clase ca trenul...ori nu iti place sa muncesti si mai bine practici cea mai veche meserie din lume...sau ultima varianta :te-ai indragostit  prea tare de individ ca sa vezi ce urmareste?

Sper ca nu ai sa urlii iarasi...cand ti se pun intrebari logice dar incomode pentru tine!

Acel "iubit" te-a fortat, te-a batut ,ti-a impus intr-un anumit fel sa te prostituezi?Pentru ca ,tu va trebui si sa dovedesti ca acest individ te-a obligat sa faci acest lucru...ca el poate spune ca stia ca lucrezi ca si casnica...acesta fiind de altfel in tara!Nu?Logic!

Ai dosare penale sau sanctiuni contraventionale in tara pentru practicarea prostitutiei?

Modificat de cipri83
Publicat

Imi cer scuze pentru deranj....nu am vrut decat un sfat. imi pare rau dar sincer nu ma astept-am sa fiu jignita sau judecata pentru ca am ce am facut

• Moderator
Publicat

Din moment ce ai expus problema pe un forum, trebuie să te aştepţi şi la astfel de reproşuri. Nu poţi avea pretenţia să toţi cei care citesc şi îţi răspund să accepte, ori să ignore faptul că tu mărturiseşti cu seninătate că încalci legea (prostituţia este o faptă antisocială în prezent).

În altă ordine de idei, trebuie să te gândeşti serios la cei vei face în viitor şi să alegi un o cale dreaptă şi morală să-ţi câştigi existenţa.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.