Jump to content
POLITISTI.ro

Oferte pentru membrii SNPPC

gigabyte

Recommended Posts

Avand in vedere ultimile negocieri intre SNPPC si COSMOTE, suntem acum in masura sa va propunem oferta cea mai buna de pe piata din acest moment: unica, diversificata, personalizata.

3 variante de abonament intre 3,25 si 10,4 euro cu servicii incluse si tarife exclusive.

Va rugam sa comparati inainte sa cumparati!

OFERTA ABONAMENT NOU SNPPC NOIEMBRIE 2010.doc

OFERTA RESEMNARE SNPPC NOIEMBRIE 2010.doc

OFERTA SPECIALA PENTRU CUMULARE DE DISCOUNTURI.doc

post-2-061319000 1291711658_thumb.png post-2-034341700 1291711904_thumb.png

post-2-009325300 1291711933_thumb.png post-2-047820900 1291711934_thumb.png post-2-078349000 1291711935_thumb.png

post-2-090182800 1291711936_thumb.png post-2-013956500 1291711938_thumb.png

• Downvote 1

• Member

merita apreciat efortul, nu vad cu ce te deranjaza ca ai reducere la abonament, iti place sa platesti mai mult...conteaza si lucrurile marunte

insa mu prea se intelege din oferta asta, poti sa faci abonament si sa alegi oricare din telefoanele alea? sunt gratis la orice tip de abonament?

si inca ceva, ar fi bine daca ati negocia cu magazine de arme sau chiar producatori sa faca vreo reducere sau sa accepte plata in rate.

daca imi dati voie negociez eu

Va rog si eu sa-mi dati nistre detalii privind oferta Cosmote :

1. Ce semnifica, cumulare de discounturi in prezenta oferta ?

2. In martie imi expira contractul cu Cosmote ( de 2 ani ),de care telefon pot lua ?

3. Tipul de abonament care l-am facut acu 2 ani il pot pastra si sa mai primesc si un telefon pe langa ? De care ?

Observ cu durere ca in ziua de azi trebuie sa ai ceva studii juridice pt. a citi o oferta de orice natura ! Transparenta e doar un termen uzitat dar fara forma si fond !

Daca nu deschizi bine ochii ....deschizi punga !

MULTUMESC !

• 2 weeks later...
  • Moderator

Din ce stiu pentru cumulare trebuie sa ai 2 abonamente prin sindicat, in cazul tau sa il reinnoiesti pe cel vechi (nu neaparat sa astepti pana in martie cand expira, cred ca il poti reinnoi si mai devreme) si sa mai inchei inca unul nou.

Pretul telefoanelor "la liber" pt cele dualsim este unul f bun din cate observ.

1. Pentru fiecare abonament incheiat la Cosmote, se acorda o subventie pentru a putea beneficia de un aparat gratuit. Daca se cumuleaza subventiile de la 2 abonamente (nou incheiate sau prelungite), abonatul poate beneficia de un aparat dual sim aflat pe Oferta speciala pentru cumulare de discounturi..

2. In martie cand va expira contractul cu Cosmote, veti beneficia de un aparat gratuit in functie de tipul de prelungire (resemnare) la care ati fost incadrat. Incadrarea aceasta se face in functie de valoarea facturilor dvs din ultimii 2 ani: costuri mici - Resemnare 1, costuri medii - Resemnare 2, costuri mari - Resemnare 3.

3. Puteti pastra tipul de abonament pe care l-ati facut acum 2 ani, iar daca veti prelungi contractul pe inca 2 ani, veti pputea beneficia si de un telefon gratuit. Tipul de aparat primit va fi ales in functie de tipul de resemnare la care ati fost incadrat.

O zi buna!

• 4 months later...

Am o rugaminte...sa-mi spuna si mie cineva cum "se comporta" internetul pentru telefon mobil, IP VPN ?

• 2 weeks later...

Daca ai posibilitatea sa iei un stick RDS, fa-o fara resentimente. In ceeace priveste "prelungirile de contract", ca si cotizant la o alta firma de telefonie mobila, in prezent client cosmote, sugerez evitarea. Nefiind prins in sistem de respectivul contract, se poate migra oricind, cind apar diferente marcabile intre provideri.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Va rog sa-mi explicati si mie (liderul local si judetean nu m-au putut lamurii ...) cu oferta (cosmote) snppc 5 +internet -7,30 euro,- mi se poate da gratir telefonul LG GS290 sau Nokia C2-01 ?

Si,in al doilea rand, de ce ni s-a transmis ca anul acesta, desi la foarte multi dintre noi ne expira vechile contracte incheiate prin SNPPC cu dealer-ul ,zonal, al Cosmote, acesta,dealer-ul, nu mai vine la fiecare unitate cu oferta de telefoane,si pentru prelungirea contractelor, ci va trebui sa trimitem fiecare acordul prin leader-ul local al SNPPC ?

1. Aparatele de care spui tu, sunt gratuite in oferta SNPPC 6, nu in SNPPC 5.

2. Pentru ca liderul local, sau persoana desemnata de acesta, trebuie sa aiba evidenta abonamentelor Cosmote.

• 3 months later...
  • Moderator

Cautand pe site-ul SNPPC, am vazut ca sindicatul are oferte de reducere la RCA pt. BCR, Ardaf si Uniqa (Reducerile produselor oferite de Uniqa se acorda pentru polite incheiate pe numele membrilor SNPPC, precum si pe numele membrilor de familie ai acestora (sot, sotie, copii, parinti, frati), in baza actelor ce dovedesc gradul de rudenie (copie certificat nastere, casatorie, etc.).

Poate este de folos cuiva aceasta informatie.

cea mai tare...

ia incercati sa cautati voi dragilor diferitele oferte de pe piata romaneasca, cele reale si cele asa zis sponsorizate.

faceti comparatie...

ex.intre allianz si asirom, diferenta de aprox 250 lei ptr motor de 2000 cmc .

• Moderator

Tu deja esti peste medie cu motorul ala care sfideaza criza :D

Oricum, trebuie analizate putin ofertele de pe piata, nu neaparat cea mai ieftina este si cea care te scuteste de griji. N-as recomanda RCA-ul la firme rau-platnice gen Carpatica sau Euroins.

• 8 months later...