Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Accident cu avarii usoare


gabrielll
 Share

Question

In urma cu 10 zile am avut un accident in timisoara soldat cu avarii usoare , un oligofren ca nu-l pot numi altfel mi-a botit aripa din stanga si mi-a dat directia peste cap . Oligofrenul avea asigurarea la Carpatica ASig. Au trecut 10 zile de atunci de cand am deschis dosarul de dauna am fost la constatare cu un inspector de daune la service ul cu care cei de la carpatica lucreaza si mi s-a spus sa astept telefon sa mi bage masina in service au trecut 11 zile de atunci si n am primit niciun telefon

             Am auzit zvonuri ca astia nus asa seriosi ajutati-ma cu un sfat cum anume se procedeaza , cred ca o sa ajung sa mi fac masina pe banii mei . Ei sunt buni numai la incasat banii pentru asigurare dar cand vine omuletul cu despagubirea bt pasul pe loc , cum este de procedat sa mi iau un avocat sa rezolv pe cale legala?

              Oricum in final daca nu se va rezolva va trebui sa suport cheltuielileMentionez ca am facut constatare amiabila cu oligofrenul ca si-a recunoscut vina . Si daca ma credeti cand l-am intrebat din ce cauza a intrat in mine mi-a raspuns ca il orbise soarele si afara era cerul acoperit de nori. Iar cand am plecat cu el la centrul de daune sa facem constatarea oligofrenul nu putea sa scrie ca nu avea ochelarii la el. Ce fel de oameni au permis in aceasta tara si mai rau cum obtin acest permis? 

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Nu cred ca este cea mai buna solutie sa astepti sa te sune cei de la asigurari, intrucat este in interesul tau mergi tu la ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

ok maine la prima ora ma prezint la sediul lor , eu am crezut ca sunt de cuvant si am zis sa astept cum mi au spus 10 zile dar defapt se ingroasa gluma . multumesc anticipat o sa revin cu un raspuns cat mai curand

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Daca nu tragi de ei, nu o sa-ti vezi masina reparata. Du-te frumusel peste ei si spune-le ca tu trebuie sa-ti repari masina si ca daca pe ei ii doare-n papuci ii reclami la CSA. Era bine daca ai fi avut CASCO, reparai masina si apoi compania unde aveai asigurarea isi recupera banii de la Carpatica.

Stiu ca esti suparat ca ti-a lovit cineva masina, dar te asigur ca ti se poate intampla si tie, este de ajuns o clipa de neatentie. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.