Jump to content
POLITISTI.ro

Problema mare de securitate a forumului

yo3ies

Recommended Posts

Varnd sa iau cu mine site-ul sa fie disponibil offline pt ca merg undeva fara internet, am descopeit o vulnerabilitate mare in securitatea forumului, asa ca rog pe unul din administratori sa ma contacteze prin mesaj privat, nu dau detalii decat celor care sunt moderatori sau administratori ai acestui forum si doar pe privat

• 3 months later...

nu stiu daca mesajul meu/intrebarea nu e cumva off topic dar cred ca e o problema..De fiecare data cand intur in ultimile doua saptamani, nu mi se permite acest lucru de catre programul antivirus care detecteaza o problema majora. Daca revin a doua sau a treia oara pot sa intru pe forum, dar trebuie sa intru imediat altel primesc acelasi avertisment. Nu ma pricep f bine dar totusi cred ca e o problema!!!

chiar si acum cand l-am deschis mi-a aparut acelasi mesaj la proxima problema o notez si o scriu acum trebuie sa mai las putin sa treaca dupa care din experienta ultimilor zile imi va aparea dupa o perioada Revin

aseara am mai deschis de vreo 3 ori forumul si nu a mai aparut atentionarea, dar acum a aparut din nou, cred ca e o dat pe zi si sa nu fie de la mine  imi afiseaza cod de eroare err_connection_aborted, pagina web 

http://url4short.info/b4af14d6

poate fi sau a fost mutata definitiv la o nou[ adresa, iar antivirusul (avast) spune ca infectie: URL:MAL

Edited by Administrator
Eliminare link

• Administrator

a browserului, iar după dacă mai apare redirecţionarea respectivă vă rog să-mi spuneţi aici.

Mulţumesc.

• Administrator

Am actualizat soft-ul forumului, iar teoretic nu mai trebuie să apară astfel de probleme.