Jump to content
POLITISTI.ro

Furt calificat


boxerbull

Recommended Posts

Sa vezi si sa  nu crezi : legea nu prevede o anumita valoare a prejudiciului, inchisoarea este prevazuta si pentru un creion si pentru tentativa la infractiunea de furt. Asa ca ar fii bine sa nu incerci sa furi nimic.

Link to comment
 • Member

Cand lucram la Sectia 15 Politie femeia de serviciu de la Cora Sun Plaza a sunat la numarul 112 sa reclame un individ de aproximativ 55 de ani care a furat un sul de hartie igienica, inceput, de la toaleta. Ne-am deplasat la fata locului, am constatat ca cele reclamate se confirma si i-am intocmit dosar penal individului pentru infractiunea comisa.

Edited by radu189
 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Vă pierdeţi timpul cu explicaţii.

Pot să pun pariu că omul e paznic, iar interesul lui nu e unul prea ortodox, el urmăreşte şi e interesat de consecinţele unor acţiuni imorale.

Nu cred că e nevoie să detaliem acest subiect, dar vă asigur că ideea vehiculată în prima postare e specifică paznicilor, obsedaţi de ciupeală. ;)

 • Upvote 1
Link to comment

Da, sunt agent de securitate(paznic cum se zice pe forum), numai ca va inselati in privinta mea.

Am intrebat acest lucru pentru a sti daca pot face o sesizare sau nu.

Link to comment
 • Moderator

Aşa cum anticipam. Să ştii că din punct de vedere legal eşti obligat să sesizezi absolut toate faptele. Iar dacă nu vei proceda aşa cum prevede legea, caută şi citeşte despre complicitate şi tăinuire.

Link to comment

Stiu destul de bine legea 333/2003, ce inseamna furt si furt calificat, tainuire si complicitate la furt.

Ma interesa doar daca pot face o sesizare la sectia de politie de care apartin, avand in vedere ca prejudiciul creat nu este unul foarte mare.

Oricum, ceea ce ar trebui sa faca un adevarat agent de paza, am facut si anume un depus o sesizare, incluzand si o plangere.

Sunt foarte curios de ceea ce va urma.@Marius

Nu ai anticipat deloc, stiai acest lucru despre mine, deoarece intr-un post anterior care a fost sters de pe forum am specificat care este munca desfasurata de mine si in ce conditii.

Link to comment
 • Moderator

Actele premergătoare vor ajunge la procuor, iar magistratul este cel suveran şi o să decidă dacă se impune trimiterea în judecată sau aplicarea unei sancţiuni. Cam asta se va întâmpla.

Link to comment

Ma interesa doar daca pot face o sesizare la sectia de politie(...) am depus o sesizare, incluzand si o plangere.

Pai a-ti depus sau nu, domnule ''adevarat agent de paza'' care sunteti?

Link to comment
 • Member

Nu exista așa ceva.Într-un post anterior te băteai cu pumnul în piept ca știi în ce constau anumite legi, infracțiuni etc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.