Jump to content
POLITISTI.ro

Furt calificat

Postare recomandată

Publicat

Care ar fi valoarea minima a prejudiciului pentru ca o persoana sa poata fi incarcerata pentru furt calificat?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sa vezi si sa  nu crezi : legea nu prevede o anumita valoare a prejudiciului, inchisoarea este prevazuta si pentru un creion si pentru tentativa la infractiunea de furt. Asa ca ar fii bine sa nu incerci sa furi nimic.

• Membru
Publicat (modificat)

Cand lucram la Sectia 15 Politie femeia de serviciu de la Cora Sun Plaza a sunat la numarul 112 sa reclame un individ de aproximativ 55 de ani care a furat un sul de hartie igienica, inceput, de la toaleta. Ne-am deplasat la fata locului, am constatat ca cele reclamate se confirma si i-am intocmit dosar penal individului pentru infractiunea comisa.

Modificat de radu189
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Vă pierdeţi timpul cu explicaţii.

Pot să pun pariu că omul e paznic, iar interesul lui nu e unul prea ortodox, el urmăreşte şi e interesat de consecinţele unor acţiuni imorale.

Nu cred că e nevoie să detaliem acest subiect, dar vă asigur că ideea vehiculată în prima postare e specifică paznicilor, obsedaţi de ciupeală. ;)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Sunt total de acord cu tine Marius.

Modificat de cipri83
Publicat

Da, sunt agent de securitate(paznic cum se zice pe forum), numai ca va inselati in privinta mea.

Am intrebat acest lucru pentru a sti daca pot face o sesizare sau nu.

• Moderator
Publicat

Aşa cum anticipam. Să ştii că din punct de vedere legal eşti obligat să sesizezi absolut toate faptele. Iar dacă nu vei proceda aşa cum prevede legea, caută şi citeşte despre complicitate şi tăinuire.

Publicat

Stiu destul de bine legea 333/2003, ce inseamna furt si furt calificat, tainuire si complicitate la furt.

Ma interesa doar daca pot face o sesizare la sectia de politie de care apartin, avand in vedere ca prejudiciul creat nu este unul foarte mare.

Oricum, ceea ce ar trebui sa faca un adevarat agent de paza, am facut si anume un depus o sesizare, incluzand si o plangere.

Sunt foarte curios de ceea ce va urma.

@Marius

Nu ai anticipat deloc, stiai acest lucru despre mine, deoarece intr-un post anterior care a fost sters de pe forum am specificat care este munca desfasurata de mine si in ce conditii.

• Moderator
Publicat

Actele premergătoare vor ajunge la procuor, iar magistratul este cel suveran şi o să decidă dacă se impune trimiterea în judecată sau aplicarea unei sancţiuni. Cam asta se va întâmpla.

Publicat

Ma interesa doar daca pot face o sesizare la sectia de politie(...) am depus o sesizare, incluzand si o plangere.

Pai a-ti depus sau nu, domnule ''adevarat agent de paza'' care sunteti?

Publicat

Avand in vedere ca sefii nu au facut nimic, iar respectivul m-a amenintat, am depus sesizarea la cea mai apropriata sectie.

• Membru
Publicat

Nu exista așa ceva.

Într-un post anterior te băteai cu pumnul în piept ca știi în ce constau anumite legi, infracțiuni etc.

Publicat

Si pana la urma de ce doresti sa-ti retragi plangerea? Ai "cazut la pace"?

Publicat

nu ofer detalii pe internet, va rog sa-mi raspundeti doar la ceea ce am intrebat.

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Dacă nu oferi detalii, atunci mergi şi consultă un avocat.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.