Jump to content
POLITISTI.ro

Bocanci de iarna

cristigrig1986

Recommended Posts

de unde putem sa luam bocanci de iarna identici cu cei primiti in dotare.la magazie inca nu au primit.si la ce pret?

Eu mi-am luat de totalmag.ro o pereche. Daca te hotarasti la ceva suna pentru ca nu au pe stoc multe modele.
Nu i-am testat inca, astept zapada :naughty:

• 4 weeks later...

Trecerea la modelele pentru anul 2011 a determinat firma sa aplice reduceri deloc de neglijat pentru noi, exemplu:

Viper 4 de iarna

- pret vechi 230 lei

- pret nou 200 lei

Viper 3

- pret vechi 150 lei

- pret nou 130 lei

Bocanci de iarna cu fermoar

- pret vechi 250 lei

- pret nou 150 lei

Sarbatori fericite

• 2 years later...

Vine iarna, si dupa cum mai toti stim, viata de politist pe timp de iarna nu e usoara (doar cei din teren stim asta). Si vreau sa va intreb, cei care si-au achizitioanat bocanci de iarna de la Viper, nu vreau sa fac reclama sau altceva, ci doar am niste nelamuriri cu privire la diferenta dintre bocancii Viper 1,2,3 si cele 2 modele P/2D Series si P/R Series? 

Voi ce modele aveti si cum si-au servit proprietarul?

Eu ii am de aproape 5 ani, nu mai stiu ce model este dar vreau sa spun ca niciodata nu am avut probleme oricat de frig a fost in Constanta. Treaba asta cu aparitia a tot felul de modele tine mai mult de marketing. Bocancul de iarna Viper isi face treaba fara doar si poate. Si nu le fac reclama dar este purul adevar.

Si aici avem si raspunsul directorului de vanzari din cadrul vipershop.ro, care mi-a explicat care este diferenta intre modelele Viper 1 si 2, si diferenta intre P/2D si P/R.

Am considerat ca  poate va ajuta colegii care o sa aiba dileme legate de produsele respective.

Buna ziua.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

Diferentele intre P/2D si P/R sunt urmatoarele:

- Talpa P/2D reprezinta poliuretan injectat in doua straturi;

- Talpa P/R reprezinta poliuretan si cauciuc. Acest tip de talpa are o rezistenta marita la alunecare si rezista la temperaturi de 300 C, pe cand talpa P/2D rezista doar la temperaturi de 100 C.

Diferentele intre cele doua modele Viper 1 si Viper 2 sunt de design, cei Viper 2, avand totusi avantajul de a fi purtati si vara, datorita cordurii care permite sa respire piciorul.

Ambele modele sunt impermeabilizate si protejeaza impotriva apei.

Ca si materiale folosite, ambele modele au aceeasi calitate.

• Upvote 1

Si eu am bocanci Viper de 4 ani si in afara de talpicile interioare care le-am schimbat, nu am avut probleme. Sunt de nota zece iarna la orice temperatura cu minus.

Eu am o pereche de la Viper de vara cu fermoar de vreo 5 ani. I-am purtat atat vara cat si iarna, inclusiv la tinuta civila. Sunt foarte multumit. Daca se adeveresc zvonurile cu banii de haine imi iau o pereche de Viper Elite.

• Membru

Aia cu fermoar de acum cativa ani erau facuti de Tru-Spec si vanduti de Viper.

Abia anul asta au facut Viper Elite cu fermoar pe margine, care e foarte util dupa parerea mea, insa parca si diferenta de pret e cam mare fata de celelalte modele.

Aş vrea să îmi cumpăr o pereche de bocanci de iarnă de la Viper, dar am auzit de la unii colegi că nu mai sunt facuţi aşa de bine, materialul nu mai este de calitate, ci se scorojeşte. Aveţi cunoştinţă despre acest lucru? Nu vreau să dau banii pe ei degeaba! Mulţumesc!

• Membru

Nu stiu cum sunt astia facuti acum, dar ai mei de aproape 5 ani nu sunt scorojiti deloc si nici nu prea i-am ingrijit.

• 3 weeks later...

Eu mi-am luat asa ceva pentru sezonul rece! O sa vad daca a meritat investitia! Bennon Commodore S3.

post-1845-0-37643900-1385146045_thumb.jp

post-1845-0-83235800-1385146059_thumb.jp

post-1845-0-83204800-1385146069_thumb.jp

Edited by shinoby
  • Upvote 1

300 de lei pret final (cu toate taxele incluse), achizitionati de pe un site romanesc, sunt importati din Cehia. 

Ma bag si eu in seama, politist nu sunt (inca) dar s-ar putea sa ajute pe unii, daca aveti un card activat pentru plati online sau cont de paypal cu bani pe el gasiti aici niste bocanci foarte buni la 213 RON (total) :

*spam*

Mi-am luat si eu o pereche in urma cu ceva timp si mie mi se par foarte comfortabili

Ajunge in Romania de obicei intr-o saptamana sau o saptamana si jumate.

Am uitat sa adaug tabelul cu marimile ''traduse'' din cele englezeste in alea europene  :

uk 7 - eur 41 
uk 8 - eur 42 
  uk 9 - eur 43 
    uk 10 - eur 44 
    uk 11 - eur 45 
    uk 12 - eur 46 
    uk 13 - eur 47 
Edited by danpin