Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate reprograma orasul (traseul) mai devreme?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua ,am o intrebare ,daca pot sa ma reprogramez la traseu mai devreme,deoarece a picat pe 16 septembrie si eu sunt plecat din judet de pa 14 pana pe 17 ,merge sa ma reprogramez mai devreme? am inteles ca merge in regim de urgenta sau ceva de genul si trebuie si o taxa platita,e adevarat? multumesc anticipat

Publicat

Programarea se face in functie de planificare si de locurile libere nu exista regim de urgenta. Perioada de timp in care esti programt poate sa difere de la un judet la altul in functie de numarul de candidati.Un sistem util am gasit in Lituania unde te poti programa pentru examen de acasa din fata calculatorului intrand pe siteul Min. Transporturilor.

Publicat

am inteles,nu cred ca vor sa renunte dragii nostrii alegi la tonele de hartie in favoarea unui simplu click,sunt prea redusi mintal in privinta asta ,in privinta furatului sunt foarte destepti din pacate

Publicat (modificat)

bine ca esti tu destept...

vezi vreo legatura intre raspunsul colegului 25tess si postarea ta?

Modificat de pashaman
Publicat (modificat)

eu zic ca da! trebuia sa scriu aleSi nu aleGi ,scuze:)

Modificat de mihaikid

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.