Jump to content
POLITISTI.ro

Despre recuperarea telefoanelor

Postare recomandată

Publicat

Imi cer scuze ca revin cu o tema mult prea des adusa in discutie. In urma cu ceva ore mi s-a furat telefonul. Am fost la politie si am vrut sa dau o declaratie. Tipul de la politie mi-a spus ca politia romana nu se mai ocupa cu asa ceva deoarece in decursul acestui an a fost introdusa ceva lege nr 82 care nu le mai da voie sa urmareasca telefoane. E adevarat? Nu imi vine sa cred ca politia romana poate doar sa vina sa ia 3 declaratii. Practic acea lege de care mi-a spus domnul politist responsabil cu aceste situatii permite tuturor romanilor sa faca trafic cu telefoane furate fara nici o grija. Daca e asa incep si eu sa cumpar telefoane pe sub mana fara sa am nici un stres. Chiar in halul acesta am ajuns? Sa iti permita legea sa faci trafic cu telefoane furate si nici macar sa ai gandul ca poate te-ar prinde cineva. De ce mai are acel politist loc de munca? Ocupa un post doar ca sa zica urmatoarea fraza "Si noi ce vrei sa facem? II aducem pe toti la declaratii, dar telefonul acela nu-l mai vezi, stai calm." 

Publicat

Stimata Alexaaa, in primul rand nu exista politisti angajati special pentru recuperarea telefoanelor furate\pierdute! Daca ai o problema si vrei lamuriri, expune situatia in mod civilizat, daca incepi sa emiti ipoteze "oteviste" si devii expert in criminologie, mai bine cauta alte forumuri unde iti poti descarca nervii!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Imi cer scuze daca am zis ceva gresit si daca mi-am impus punctul de vedere intr-un mod mult prea nesimtit. Spuneti-mi si mie va rog ce as putea sa fac in acesta situatie?

Exista, nu exista acea lege? Se poate face ceva ?

Modificat de Alexaaa
  • Displace 1
Publicat

Si cum ti s-a  "furat" tie telefonul? Esti sigura ca nu l-ai lasat pe undeva nesupravegheat? Politia Romana nu se ocupa cu paza bunurilor! Te asigur ca Politia Romana poate sa faca multe, nu "doar sa vina sa ia 3 declaratii" cum crezi tu.

Acel politist mai are loc de munca pt ca are multe atributii in fisa postului. Iar expresia: "Si noi ce vrei sa facem?" o folosim pentru ca v-ati obisnuit sa credeti ca politia e un fel de moasa comunala, care poate rezolva orice problema, de orice natura, ce nu tine de sfera penalului ori contraventionalului.

PS: poti fi mai civilizata in afirmatii, cu atat mai mult cu cat intri pe un forum al colegilor celui pe care il consideri ca ocupa un post fara rost.

• Apreciez 1
Publicat

Imi cer scuze. Se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi in privinta situatie in care ma aflu? Nu vreau sa ma cert cu nimeni. Singura mea problema a fost ca domnul politist pur si simplu in loc sa ma asigure ca va incerca sa-l gaseasca sau ceva, a dat verdictul "Nu se poate, nu-l mai vezi", in primele 2 minute de discutii. Si da, a fost furat.

Publicat

Daca ai formulat plangere scrisa cu privire la aspectele relatate de tine (furt), cert e ca se vor face verificari referitoare la acea fapta in vederea prinderii autorului. Lasa-i pe oameni sa-si faca treaba.

Ideea politistului era ca cel mai usor e sa ai tu grija de bunurile tale, sa previi, decat sa speri in recuperarea lor.

Sunt sanse de la 0 la 100%. Depinde de caz.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.