Jump to content
POLITISTI.ro

Piste Biciclete in Bucuresti


yo3ies

Recommended Posts

Vin si eu cu o intrebare, tot gasesc peste tot tot felul de "comunicate de presa" ale Politiei, care spun ca x sau y piste din Bucuresti sunt ilegale si interzise Biciclistilor, de fapt toate pisele de pe trotuar sunt periculoase dupa mine caci ar trebuii impartite de biciclisti si de scutere, si hai ca o bicicleta cu 20 25 la ora pe trotuar (ca pe acolo e pista), care e si mult mai manevrabila si mai usor de oprit decat un scuter e cum e, dar sa vezi tot felul de scutere pe trotuar, si prinre copii deja mi se pare periculos. 

 

Si mai am o intrebare punctuala legata de o astfel de pista: Bd Kiseleff intre arcul de Triumf si Piata Victoriei are piste marcate pe trotuar dar la capatul lui are semnul de acces biciclete interzis, acum nu inteleg e interzis accesul pe sosea sau pe pista, adica eu pe unde pot merge legal? pana acum am primit raspunsuri contradictorii, nu ar fi mai bine sa se puna niste panouri pe care sa scrie pista inchisa biciclistii sunt rugati sa circule pe sosea, ca daca eu vad semnul de acces interzis biciclete si vad si pista marcata o iau pe pista si culmea e ca Politia Rutiera ma invita pe sosea iar politia locala spune ca daca ma mai prinde pe sosea ma amendeaza ca de aia am pista. Si culmea Politia Rutiera imi spune asta la Arcul de triumf si politia locala undeva dupa resedinta ambasadorului SUA, amandoua in aceiasi zi.http://optar.ro/wp-content/uploads/2013/07/Situatia-Pistelor-pentru-biciclete-23iul20132.pdf

 

Acesta e ultimul document oficial pe care l-am gasit legat de pistele din Bucuresti

Edited by yo3ies
Link to comment
  • Moderator

Unde peste tot găseşti comunicate ale Poliţiei referitoare la pistele de biciclete. Eu urmăresc comunicatele ălea şi nu-mi amintesc să fi văzut vreunul cu acest subiect.

Link to comment

Cum am mai spus lucrez in presa ca sunetist, si mi-am rugat colegii redactori sa caute in arhiva, si ei au fost cam bulversati de ce anume au gasit si nu au inteles nimic asa ca de aceea m-am hotarat sa intreb pe aici, o parte din aceste comunicate se gasesc pe pagina optar.ro mai bine structurate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.