Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Piste Biciclete in Bucuresti

yo3ies

Question

Vin si eu cu o intrebare, tot gasesc peste tot tot felul de "comunicate de presa" ale Politiei, care spun ca x sau y piste din Bucuresti sunt ilegale si interzise Biciclistilor, de fapt toate pisele de pe trotuar sunt periculoase dupa mine caci ar trebuii impartite de biciclisti si de scutere, si hai ca o bicicleta cu 20 25 la ora pe trotuar (ca pe acolo e pista), care e si mult mai manevrabila si mai usor de oprit decat un scuter e cum e, dar sa vezi tot felul de scutere pe trotuar, si prinre copii deja mi se pare periculos. 

Si mai am o intrebare punctuala legata de o astfel de pista: Bd Kiseleff intre arcul de Triumf si Piata Victoriei are piste marcate pe trotuar dar la capatul lui are semnul de acces biciclete interzis, acum nu inteleg e interzis accesul pe sosea sau pe pista, adica eu pe unde pot merge legal? pana acum am primit raspunsuri contradictorii, nu ar fi mai bine sa se puna niste panouri pe care sa scrie pista inchisa biciclistii sunt rugati sa circule pe sosea, ca daca eu vad semnul de acces interzis biciclete si vad si pista marcata o iau pe pista si culmea e ca Politia Rutiera ma invita pe sosea iar politia locala spune ca daca ma mai prinde pe sosea ma amendeaza ca de aia am pista. Si culmea Politia Rutiera imi spune asta la Arcul de triumf si politia locala undeva dupa resedinta ambasadorului SUA, amandoua in aceiasi zi.

http://optar.ro/wp-content/uploads/2013/07/Situatia-Pistelor-pentru-biciclete-23iul20132.pdf

Acesta e ultimul document oficial pe care l-am gasit legat de pistele din Bucuresti

Edited by yo3ies

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Unde peste tot găseşti comunicate ale Poliţiei referitoare la pistele de biciclete. Eu urmăresc comunicatele ălea şi nu-mi amintesc să fi văzut vreunul cu acest subiect.

• 0

Cum am mai spus lucrez in presa ca sunetist, si mi-am rugat colegii redactori sa caute in arhiva, si ei au fost cam bulversati de ce anume au gasit si nu au inteles nimic asa ca de aceea m-am hotarat sa intreb pe aici, o parte din aceste comunicate se gasesc pe pagina optar.ro mai bine structurate.