Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

• Moderator

Începând de azi nu mai pot accesa Google+ cu browserul Mozilla Firefox, îmi afişază urmărorul mesaj:

2i8ya2c.jpg

Am actualizat la zi browserul Firefox şi m-am asigurat că am ultima versiune, am dar degeaba. Alte servicii şi aplicaţii Google funcţionează ok, numai Google+ nu vrea.

Am intrat cu Chrome şi Internet Explorer şi nu sunt probleme, restricţia apare doar la Mozilla.

A mai întâmpinat cineva problema asta?

Aveţi vreo sugestie cu privire la rezolvarea problemei, în afară de schimbarea browserului?

• Moderator

Am găsit ceva pe internet:

Sunt multe persoane ce se confruntă cu această problemă, dar nu au primit niciun răspuns ori o soluţie oficială.

Din ce văd, dacă accesez link-ul What's Hot - Ce e fierbinte - https://plus.google.com/u/0/explore ajung pe google+ şi merge.

Voi urmări acest subiect iar dacă apare o soluţie o voi posta aici.

• Moderator

Am rezolvat problema dezinstalând complet din calculator Firefox-ul, fără să păstrez setările, bookmark-urile, suplimentele etc şi am instalat din nou browserul curat.

• Member

Eu n-am facut nimic si azi de dimineata cand eram hotarat sa dezinstalez Firefox-ul am intrat pe Google+ si imi mergea. Simple as that. :pfft:

Edited by BGeorge