Jump to content
POLITISTI.ro

Politist decedat la serviciu


bozo

Recommended Posts

 • Member

Un agent de poliţie în vârstă de 53 de ani, de la Secţia 18 de Poliţie din Bucureşti, a murit, după ce, astăzi, i s-a făcut rău la serviciu, cel mai probabil din cauza căldurii.

 

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/politist-mort-sectia-18-canicula-458525.html

 

Eu cred ca la cauze pot fi trecute si conditiile oferite de minister...

 

Condoleante familiei!

 

Am aflat numele si initiala prenumelui colegului : Miliean I.

 • Upvote 3
Link to comment

Un cont, ceva, unde putem ajuta familia ?

Scuze de graba, Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aduca alinare familiei in aceste momente... :(

Edited by McNally
Link to comment
 • Moderator

Asta se întâmplă după anii de stres în această instituţie ingrată. Nimeni nu ştie prin ce stres trec aceşti poliţişti de-a lungul carierei şi câte drepturi le sunt încălcate, nefiind protejaţi în niciun fel în majoritatea cazurilor. Dumnezeu să te aibă în pază, colegule! Pentru tine chinul s-a terminat.

 • Upvote 1
Link to comment

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Banuiesc ca cel decedat a fost vinovat ca nu s-a ingrijit de sanatatea sa ori temiri ce scuza au mai inventat sefii dumnealui.

Conditiile de lucru si confort din Politie sunt inca precare si lasa de dorit in multe privinte.

Imi pare rau de situatie.

Condoleante familiei.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 months later...
 • Member

Nu am stiut unde e bine sa postez, dar din pacate va anunt ca un politist a decedat la numai 27 de ani.

Lucra la sectia 19 Politie, si se numea Chiran Dan.

 

Dumnezeu să-l odihnească!

Edited by bozo
Link to comment
 • 5 weeks later...
 • Member

Polițist de 32 de ani, mort în urma unui infarct

IPJ Vrancea este în doliu. Agent principal Gabriel Dorel Lelcu, de la Poliția orașului Odobești, a murit, ieri, în urma unui infarct. Subofițerul avea 32 de ani și era tatăl a doi copii, cel mic, o fetiță, venind pe lume în urmă cu o săptămână.

Potrivit colegilor polițistului, Gabriel Dorel Lelcu a mers, ieri, la un restaurant din oraș pentru a bea o cafea și pentru a pune la punct câteva detalii legate de petrecerea de Revelion. După câteva minute i s-a făcut rău, a căzut de pe scaun și a decedat. Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare câteva zeci de minute, dar fără niciun rezultat. Cadrele medicale au declarat decesul, iar după cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al polițistului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Colegii polițistului ne-au spus că nu există suspiciuni cu privire la cauza morții, agentul principal fiind cunoscut cu probleme cardiace, urmând tratament de specialitate.

Gabriel Dorel Lelcu lucra la Poliția orașului Odobești de patru ani și desfășura activități pe linie de secretariat. În această perioadă, el era în concediu de odihnă. „Lucra la Poliția orașului Odobești din anul 2009, iar înainte și-a desfășurat activitatea la Tulnici. Era în concediu de odihnă. A mers să bea o cafea, i s-a făcut rău și a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, întrucât avea anumite afecțiuni. Era un om deosebit din toate punctele de vedere. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familie, căreia îi transmitem condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească”, ne-a spus comisarul șef Marcel Petrea, șeful Poliției orașului Odobești. Gabriel Dorel Lelcu a terminat Școala de Subofițeri de Poliție în anul 2007 și tot atunci a fost încadrat la Postul de Poliție din Tulnici.

 

http://www.monitorulvn.ro/articole/politist-de-32-de-ani-mort-in-urma-unui-infarct_2_156310.html

 

A fost coleg de detasament cu mine. A intrat sanatos in scoala de politie, si a ajuns ca la numai 32 de ani sa paraseasca aceasta lume datorita problemelor de sanatate...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.