crismarck Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti iar domiciliul din CI este in Com. Matca, Jud. Galati. Pot sa-mi schimb permisul auto in Bucuresti daca nu am viza de flotant? Apoi, de unde pot lua lista cu analizele medicale necesare? Multumesc anticipat! Link to comment
0 Moderator Catalin Posted August 7, 2013 Moderator Share Posted August 7, 2013 Citeşte aici: Link to comment
0 crismarck Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 Multumesc pentru trimitere! Revin cu o completare: pentru schimbarea permisului care expira prin octombrie, pot merge la politia din Tecuci (Jud. Galati) sau trebuie sa ma duc in Galati? Contravaloarea se achita si cand permisul este schimbat pt. ca expira? Ce alte taxe mai sunt necesare in acesta situatie? Link to comment
0 25tess Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Va trebui sa mergi la Serviciul Public Comunitar din mun. Galati. Link to comment
0 crismarck Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Multumesc pentru raspuns! Link to comment
Question
crismarck
Buna ziua!
Locuiesc in Bucuresti iar domiciliul din CI este in Com. Matca, Jud. Galati. Pot sa-mi schimb permisul auto in Bucuresti daca nu am viza de flotant? Apoi, de unde pot lua lista cu analizele medicale necesare?
Multumesc anticipat!
4 answers to this question
Recommended Posts